Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς συμβάλλει έμπρακτα στη κατασκήνωση της Μητροπόλεως Βοστώνης

Μανώλης Καζάζης, Μίλτος Αθανασόπουλος, π. Ιωάννης Μιχαηλίδης, Βασίλης Καυκάς, Κυριάκος Δουρέκας, Νίκος Μιτσέκης

Εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια έχουν την ευκαιρία εκτός από τις διακοπές τους στην κατασκήνωση της μητροπόλεως Βοστώνης στο HopkintonNH έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στις προπονήσεις που κάνει κλιμάκιο προπονητών υπό την ευγενή προσφορά του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το 191 εκτάρια (acres, δηλαδή 773 στρέματα) στις όχθες της λίμνης Clemont είναι μία κατασκήνωση που συναντιόντε εκατοντάδες παιδιά ομογενών από τη Βοστώνη και άλλα μέρη των ΗΠΑ αλλά και από την Ελλάδα
Χθες το απόγευμα παρ' ότι στη Βοστώνη και σε όλη τη διαδρομή μας προς την κατασκήνωση “Μεθόδιος” κάπου 80 μίλια (128 χιλιόμετρα) έβρεχε συνέχεια όταν φτάσαμε η βροχή σταμάτησε.
Τα αγόρια και κορίτσια μόλις τελείωναν το μεσημεριανό τους φαγητό όταν φτάσαμε.
Στην είσοδο του εστιατορίου μας περίμενε ο πατήρ Ιωάννης Μιχαηλίδης και ο κ. Πάνος Κουφός οι οποίοι ήσαν πολύ ευγενικοί μαζί μας.
Πήγαμε στην αίθουσα αναμονής όπου μας έκανε παρέα ο πατήρ Ιωάννης ενώ λίγο αργότερα ήρθαν ακόμα δύο ιερείς, ο βοηθός ιερέας από την πόλη Arlington, Massachusetts και ο ιερέας από την εκκλησία του Norwich, Connecticut μέχρι να κατέβουν οι προπονητές.
Πράγματι στις 2:20 το απόγευμα ήρθαν οι προπονητές αφού συστηθήκαμε και μιλήσαμε λόγο για το πρόγραμμα κατευθυνθήκαμε στο γήπεδο όπου θα άρχιζε η προπόνηση στις 2:30. Πράγματι στις 2:30 κτύπησε η καμπάνα της κατασκήνωσης και δεκάδες αγόρια και κορίτσια βγήκαν από τους ξενώνες με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και σορτσάκια και από εκεί τα ανέλαβαν οι προπονητές για να τους μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
Το φετινό πρόγραμμα είναι πιλοτικό και γίνεται σε συνεργασία της Μητροπόλεως Βοστώνης και του Μητροπολίτη Μεθόδιου και του Ολυμπιακού.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Καραμπέ είχε έρθει πάλι στη Βοστώνη πριν ένα χρόνο όπου είχε επισκεφθεί το Μητροπολίτη και τα υπόλοιπα είναι γεγονός.
Μπορώ να πω ότι τόσο τα αγόρια και κορίτσια που είναι στην κατασκήνωση όσο οι προπονητές και οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης ήταν ενθουσιώδεις.
Ευχόμαστε αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Βοστώνης να έχει συνέχεια και να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης. Έτσι ανοίγονται παράθυρα συνεργασίας και επικοινωνίας τόσο μεταξύ των νέων της Ομογένειας όσο και με την Ελλάδα. Συγχαρητήρια, καλή συνέχεια

Στην κατασκήνωση βρίσκοντε οι: Κριστιάν Καραμπέ, πρώην ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού ΟΣΦΠ και της εθνικής Γαλλίας), Κυριάκος Δουρέκας εκπρόσωπος του ΟΣΦΠ, Νίκος Μιτσέκη, Προπονητής ΟΣΦΠ πρώην ποδοσφαιριστής Πανιωνίου και Ηρακλή, Μανώλης Καζάζης (προέρχεται από τη Λέσβο) Προπονητής, Ακαδημίας ΟΣΦΠ Σικάγο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου