Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Αποχωρεί ο Βασίλης Λυριτζής από την «Πρώτη Γραμμή»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κυριακή, 2 Ιουλίου, 2017

Την αποχώρηση του Βασίλη Λυριτζή αλλά και του αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη από την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν οι δύο παρουσιαστές.
«Η πρώτη γραμμή ολοκληρώνει τον κύκλο της τον επαγγελματικό. Η Πρώτη Γραμμή ως μια βαθιά φιλία που έχουμε με τον Βασίλη παραμένει και θα παραμείνει για μια ζωή γιατί χτίστηκε μέσα από δύσκολες συνθήκες, εύκολες αλλά και κακές στιγμές», δήλωσε ο Δημήτρης Οικονόμου.
«Οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείνουν κάποια στιγμή και στη ζωή και στην επαγγελματική δραστηριότητα. Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολύχρονης συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ θα ανοίξει κάποιος άλλος φαντάζομαι», είπε από την πλευρά του ο Βασίλης Λυριτζής ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του αλλά και τηλεθεατές.
Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία. Ευχαρίστησε επίσης τους δυο δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου