Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πέμπτη, 6 Ιουλίου, 2017

 Με στρατιωτική δράση απειλούν οι ΗΠΑ την Βόρεια Κορέα
Η αμερικανίδα πρεσβεύτης Νίκι Χέιλι δήλωσε χθες ότι οι ενέργειες της Βόρειας Κορέας «εξαλείφουν ταχέως την πιθανότητα εξεύρεσης μιας διπλωματικής λύσης» και ότι οι ΗΠΑ είναι προετοιμασμένες να υπερασπιστούν την χώρα τους και τους συμμάχους της. 

«Μία από τις δυνατότητές μας βρίσκεται στις στρατιωτικές μας δυνάμεις. Θα τις χρησιμοποιήσουμε αν αναγκαστούμε, αλλά προτιμούμε να μην χρειαστεί να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε η Χέιλι στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, που συνεκλήθη με θέμα την τελευταία εκτόξευση βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου από την Πιονγκγιάνγκ.

Η αμερικανίδα πρεσβεύτρια δήλωσε ότι θα προτείνει μέσα «στις επόμενες μέρες» την επιβολή νέων κυρώσεων των ΗΕ ενάντια στην Βόρεια Κορέα. 

Παράλληλα προειδοποίησε ότι η Ουάσιγκτον είναι προετοιμασμένη να διακόψει κάθε εμπορική σχέση με χώρες που διατηρούν εµπορικές συναλλαγές τους µε την Βόρεια Κορέα σε παράβαση των ψηφισμάτων του ΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου