Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Την Πέμπτη που μας έρχεται είναι μεγάλη εορτή για τις ΗΠΑ,

είναι η Ημέρα των Ευχαριστιών

Thanks-Giving

Η μεγαλύτερη οικογενειακή γιορτή για τη χώρα, και εορτάζουμε όλοι

κύριο φαγητό είναι η γαλοπούλα.


Από την ιστοσελίδα μας, paneliakos.com

σας ευχόμαστε

ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ & ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, Happy Thanksgiving

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Αμαλιάδα: Ο Βασιλιάς του Μπλακ Τζακ, Τζον Τάραμας βάφτισε την Χρυσάνθη του

Δευτέρα, 10 Ιουλίου, 2017

Ο ίδιος δηλώνει ειλικρινέστατα πως μετά την ένταση της δουλειάς του  χαλαρώνει όταν κοιτάζει τις γυναίκες της ζωής του. Τις αγάπες του, την Ξένια και την Χρυσάνθη του.
Ο τρόπος που μιλάει για κείνη δείχνει την έντονη και παθιασμένη  αγάπη του. Αυτός είναι ο θαυμασμός, ο σεβασμός και η αναγνώριση για την Ξένια του.
Αυτό το πρωτότυπο μυαλό, το ιδιαίτερο, το καινοτόμο, συνυπάρχουν  με την πανέξυπνη και γοητευτική γυναίκα του.
Άνθρωποι και οι δύο δημιουργικοί, παραδέχονται  με ένα πλατύ χαμόγελο «Ναι η Χρυσάνθη είναι για μας η απόλυτη ευτυχία».
Ευγενικοί και εξαιρετικά προσγειωμένοι, απλοί και δοτικοί μοιράστηκαν μαζί μας τις οικογενειακές τους στιγμές καθώς είχαμε την ευγενική πρόσκληση να βρεθούμε στην βάφτιση της μικρής Χρυσάνθης.
Όλα είχαν οργανωθεί τόσο σωστά και είχαν την φροντίδα της μαμάς Ξένιας που θύμιζαν ένα μεγάλο παιδικό πάρτυ με βασικό χρώμα το ροζ. Παντού γραμμένο το όνομα της Χρυσάνθης, όνομα που το διαδέχτηκε από την αξιαγάπητη μαμά του Τζον Τάραμας. Από αγκαλιά, σε αγκαλιά η πανέμορφη Χρυσάνθη περιεργαζόταν τους καλεσμένους. Φώλιαζε στην τρυφερή αγκαλιά του νονού της Νίκου Παναγιωτόπουλου. Της γνωστής οικογένειας από την Αμαλιάδα του εμπόρου υποδημάτων Χαράλαμπου & Μαρίας Παναγιωτοπούλου. Ο Νίκος και ο Γιώργος που είναι γιοί τους, έχουν την γνωστή αλυσίδα υποδημάτων σ’ όλη την Ελλάδα «Veneti Shoes».
Ο νονός της Νίκος την κρατούσε τρυφερά και νόμιζε ότι κρατούσε όλο τον κόσμο της ευτυχίας του. Έτσι ένιωθε και αυτό το διακρίναμε τόσο στα δικά του μάτια όσο και των γονιών της, Τζον και Ξένιας. Επιβεβαιωθήκαμε και θαυμάσαμε την αληθινή, ακαταμάχητη σχέση της οικογένειάς τους.
Που έγινε ακόμη πιο στενή αφού ο θείος της έγινε ο νονός της Χρυσάνθης δένοντας ακόμη πιο πολύ τις σχέσεις της οικογένειας. Και αυτό αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου