Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Ομογενής καταγγέλλει ξυλοδαρμό στην Αθήνα επειδή ψώνιζε… Κυριακή


Δευτέρα, 17 - 7 - 17


ΑΘΗΝΑ. Ενας Ελληνοαυστραλός ισχυρίζεται στην κάμερα του Alpha πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο κέντρο της Αθήνας. Οπως είπε, του επιτέθηκαν γιατί είχε ψωνίσει. Το περιστατικό συνέβη μετά το τέλος της πορείας συνδικαλιστών και εργαζομένων κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων.
Το πλάνο δείχνει τον αιμόφυρτο τουρίστα να κατευθύνεται μαζί με τη σύζυγό του προς αστυνομικούς επί της Ερμού για να ζητήσει βοήθεια. «Τι έγινε;» τον ρωτούν. «Με πλακώσανε εκεί πέρα, τι έκανα;» απαντά ο ίδιος στα ελληνικά.
«Με πλακώσανε κάτι παλικάρια εκεί κάτω» φαίνεται να λέει στους αστυνομικούς που τον ρωτούν αν είναι ακόμη εκεί και του ζητούν να τους ακολουθήσει. Μιλώντας στην κάμερα του Alpha λέει πως «περπατούσα με την οικογένειά μου, και περάσανε κοντά μου και με χτυπήσανε με γροθιές, χωρίς καθόλου λόγο. Δεν τους είπα τίποτα, δεν τους ήξερα».
Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ήταν την τελευταία ημέρα των διακοπών του στην Ελλάδα και το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια της μικρής του κόρης.
«Οταν σας πλησίασαν τι σας είπαν;» ρωτούν τον ομογενή. «Τίποτα, μη ψωνίζετε…» απαντά εκείνος.
Η σύζυγός του, εμφανώς σοκαρισμένη, δηλώνει στην κάμερα: «Απλά περπατούσαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα…και ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον άντρα μου. Παντού αίματα, η κόρη μας έκλαιγε, έχασε τις αισθήσεις τις, λιποθύμησε. Προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά. Αλλά δεν τους ενδιάφερε. Εσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί μου. Σοβαρά; Τι είδους ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό…».
«Πήραμε ψώνια για ενθύμιο…αλλά αυτή είναι…γαϊδουριά. Αυτά στην Αυστραλία δεν γίνονται. Συγγνώμη, αλλά εμείς έχουμε σύστημα εκεί», είπε ο ίδιος στην κάμερα. «Ηρθαμε εδώ να ξοδέψουμε τα χρήματα μας για την οικονομία σας και να μας χτυπήσουν;» ανέφερε η σύζυγός του, προσθέτοντας: «Δεν έρχομαι ποτέ ξανά, αυτό είναι σίγουρο. Δεν νιώθω ασφαλής. Δεν είναι καλά εδώ…».
Σύντομα έφτασε και το ΕΚΑΒ και έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Αλλά ο Ελληνοαυστραλός, επεσήμανε: «Πως θα βοηθήσεις την οικονομία εδώ. Εγώ βλέπω ότι η Ελλάδα πάει καλύτερα αν έχει τουρισμό. Χωρίς τουρισμό…που θα πάτε;».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου