Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

«Όχι» στην αύξηση των ξένων, «ναι» στη μείωση ομάδων


Ένα ηχηρό «όχι» και η απόφαση για σταδιακή μείωση των ομάδων της Α1 Ανδρών προέκυψαν από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.
Συγκεκριμένα, οι ομάδες της λίγκας καταψήφισαν την πρόταση για αύξηση των ξένων σε επτά τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπερ σημαίνει ότι τη σεζόν 2017-18 οι ομάδες της Α1 Ανδρών θα έχουν και πάλι στο ρόστερ τους από έξι.
Παράλληλα, αποφασίστηκε η σταδιακή μείωση των ομάδων στο πρωτάθλημα, μέχρι την επίτευξη του στόχου, που θα είναι η συμμετοχή 12 ομάδων τη σεζόν 2019-20.
Την προσεχή αγωνιστική περίοδο (2017-18) το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά με 14 ομάδες, αλλά στο τέλος του θα υποβιβαστούν δύο σύλλογοι στην Α2 Ανδρών, από την οποία θα κερδίσει την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» μόνο μία.
Τη μεθεπόμενη σεζόν (2018-19) το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 13 ομάδων (κάθε εβδομάδα μία θα έχει ρεπό) και στο τέλος του θα υποβιβαστούν και πάλι δύο και θα ανέβει μία, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20 να διεξαχθεί με 12 ομάδες και με τη λήξη του να «πέσουν» δύο ομάδες και να ανέβουν και πάλι δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου