Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

«Όχι» στην αύξηση των ξένων, «ναι» στη μείωση ομάδων


Ένα ηχηρό «όχι» και η απόφαση για σταδιακή μείωση των ομάδων της Α1 Ανδρών προέκυψαν από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.
Συγκεκριμένα, οι ομάδες της λίγκας καταψήφισαν την πρόταση για αύξηση των ξένων σε επτά τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπερ σημαίνει ότι τη σεζόν 2017-18 οι ομάδες της Α1 Ανδρών θα έχουν και πάλι στο ρόστερ τους από έξι.
Παράλληλα, αποφασίστηκε η σταδιακή μείωση των ομάδων στο πρωτάθλημα, μέχρι την επίτευξη του στόχου, που θα είναι η συμμετοχή 12 ομάδων τη σεζόν 2019-20.
Την προσεχή αγωνιστική περίοδο (2017-18) το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά με 14 ομάδες, αλλά στο τέλος του θα υποβιβαστούν δύο σύλλογοι στην Α2 Ανδρών, από την οποία θα κερδίσει την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» μόνο μία.
Τη μεθεπόμενη σεζόν (2018-19) το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 13 ομάδων (κάθε εβδομάδα μία θα έχει ρεπό) και στο τέλος του θα υποβιβαστούν και πάλι δύο και θα ανέβει μία, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20 να διεξαχθεί με 12 ομάδες και με τη λήξη του να «πέσουν» δύο ομάδες και να ανέβουν και πάλι δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου