Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

‘Πρωτοπόρος’ το λιμάνι της Κυλλήνης!


Πρωτοποριακή πρωτοβουλία για το λιμάνι της Κυλλήνης το οποίο αναλαμβάνει ‘πρωταγωνιστικό’ ρόλο στο μεγάλο στοίχημα για την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, που δεν είναι άλλο από την χρήση του ηλεκτρισμού ως εναλλακτικού καυσίμου για τα πλοία.

Το λιμάνι της Κυλλήνης θα είναι το πρώτο λιμάνι της Μεσογείου στο οποίο θα εφαρμοστεί πιλοτικά το σχέδιο το οποίο εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Electrification in theEastern Mediterranean– (Εlemed), που προωθεί την χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας ως ναυτιλιακό καύσιμο, αποσκοπώντας να μειώσει σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της ναυτιλίας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σε τροχιά πράσινης ανάπτυξης
Τα νέα δεδομένα και οι προοπτικές που ανοίγονται παρουσιάστηκαν στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  χθες το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΣΤΡΟΝ» στα Λεχαινά με τίτλο: «Το λιμάνι της Κυλλήνης σε τροχιά πράσινης ανάπτυξης». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης και τους εταίρους του Ευρωπαϊκού προγράμματος Elemed και παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Διονύσης- Χαράλαμπος Καλαματιανός
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου