Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

‘Πρωτοπόρος’ το λιμάνι της Κυλλήνης!


Πρωτοποριακή πρωτοβουλία για το λιμάνι της Κυλλήνης το οποίο αναλαμβάνει ‘πρωταγωνιστικό’ ρόλο στο μεγάλο στοίχημα για την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, που δεν είναι άλλο από την χρήση του ηλεκτρισμού ως εναλλακτικού καυσίμου για τα πλοία.

Το λιμάνι της Κυλλήνης θα είναι το πρώτο λιμάνι της Μεσογείου στο οποίο θα εφαρμοστεί πιλοτικά το σχέδιο το οποίο εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Electrification in theEastern Mediterranean– (Εlemed), που προωθεί την χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας ως ναυτιλιακό καύσιμο, αποσκοπώντας να μειώσει σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της ναυτιλίας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σε τροχιά πράσινης ανάπτυξης
Τα νέα δεδομένα και οι προοπτικές που ανοίγονται παρουσιάστηκαν στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  χθες το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΣΤΡΟΝ» στα Λεχαινά με τίτλο: «Το λιμάνι της Κυλλήνης σε τροχιά πράσινης ανάπτυξης». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης και τους εταίρους του Ευρωπαϊκού προγράμματος Elemed και παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Διονύσης- Χαράλαμπος Καλαματιανός
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου