Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

‘Πρωτοπόρος’ το λιμάνι της Κυλλήνης!


Πρωτοποριακή πρωτοβουλία για το λιμάνι της Κυλλήνης το οποίο αναλαμβάνει ‘πρωταγωνιστικό’ ρόλο στο μεγάλο στοίχημα για την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, που δεν είναι άλλο από την χρήση του ηλεκτρισμού ως εναλλακτικού καυσίμου για τα πλοία.

Το λιμάνι της Κυλλήνης θα είναι το πρώτο λιμάνι της Μεσογείου στο οποίο θα εφαρμοστεί πιλοτικά το σχέδιο το οποίο εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Electrification in theEastern Mediterranean– (Εlemed), που προωθεί την χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας ως ναυτιλιακό καύσιμο, αποσκοπώντας να μειώσει σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της ναυτιλίας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σε τροχιά πράσινης ανάπτυξης
Τα νέα δεδομένα και οι προοπτικές που ανοίγονται παρουσιάστηκαν στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  χθες το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΣΤΡΟΝ» στα Λεχαινά με τίτλο: «Το λιμάνι της Κυλλήνης σε τροχιά πράσινης ανάπτυξης». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης και τους εταίρους του Ευρωπαϊκού προγράμματος Elemed και παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Διονύσης- Χαράλαμπος Καλαματιανός
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου