Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Έφοδο του ΣΔΟΕ σε ενεχυροδανειστήρια Ζακύνθου – Πύργου – Αμαλιάδας





Δεν έχουν το Θεό τους!  Τους ρώτησαν τους ανθρώπους εάν είχαν να φάνε και έδωσαν τα χρυσαφικά τους;  Κτύπησαν σε τρεις πόλεις και δεν βρήκαν ούτε όσα παίρνει ένας βολευτής σε ένα χρόνο.  Σε λίγο καιρό όπως σε βλέπω και με βλέπεις όποιος έχει 100 ευρώ στη τσέπη θα είναι εγγληματίας!

Η Σύνταξη


Συγχρονισμένους ελέγχους σε ενεχυροδανειστήρια του Πύργου, της Αμαλιάδας και της Ζακύνθου τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκια του ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος. Ο έλεγχος στο κεντρικό κατάστημα, που εδρεύει στη Ζάκυνθο, αλλά και στα σπίτια εμπλεκομένων προσώπων, έβγαλε «λαβράκι», καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 66.930 ευρώ, δύο πλαγιόκαννα όπλα, δύο διόπτρες όπλων, 43 χρυσές λίρες, 9 ρολόγια ιδιαίτερης αξίας από επώνυμους κατασκευαστικούς οίκους, τρία αργυρά νομίσματα του Ελληνικού Δημοσίου, πλήθος τιμαλφών μεγάλης αξίας σε πλαστικές συσκευασίες και πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων, καθότι δεν προέκυψε η νόμιμη προέλευση και κατοχή τους.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου