Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Η Χιλή δώρησε το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Γερμανία

 Δευτέρα, 3 Ιουλίου, 2017

Η Γερμανία κατέκτησε το Κύπελλο Συνομοσπονδιών
Το γκολ του Στιντλ στο 20' έδωσε στη Γερμανία τη νίκη επί της Χιλής (1-0) και παράλληλα το τρόπαιο στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που ολοκληρώθηκε την Κυριακή  με τον τελικό στην Αγία Πετρούπολη.  

Τι κι αν η Χιλή είχε 61% κατοχή και συνολικά 20 τελικές έναντι μόλις 8 της Γερμανίας; Ακόμα και το γκολ για την ομάδα του Γιοακίμ Λεβ προήλθε σε ανύποπτη στιγμή και από λάθος της άμυνας. Ο Ντίας έχασε τη μπάλα από τον Βέρνερ ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Στιντλ.  

Η Χιλή λοιπόν είχε τις φάσεις, αλλά η Γερμανία αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά περισσότερο αξιόπιστη. Πέτυχε το γκολ και στη συνέχεια διαχειρίστηκε το προβάδισμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η άμυνα της σωστά οργανωμένη, άντεξε στην πίεση και ουσιαστικά σχεδόν όλα τα σουτ των παικτών της Χιλής έγιναν υπό πίεση. Ο τερματοφύλακας της Γερμανίας, Τερ Στέγκεν κράτησε τη νίκη με σπουδαία απόκρουση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάντσες. Ας μην ξεχνάμε, πως ο Γιοακίμ Λεβ παρουσίασε στα γήπεδα της Ρωσίας μία νεανική ομάδα με παίκτες που έδειξαν πως θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.    

Χιλή: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μποσεζούρ, Μαρσέλο Ντίας (53' Βαλένσια), Αράνγκις (81' Σαγκάλ), Ερνάντες, Βιδάλ, Σάντσες, Βάργκας (81' Πουτς)

Γερμανία: Τερ Στέγκεν, Κίμιχ, Γκίντερ, Μουστάφι, Ρούντιγκερ, Χέκτορ, Ρούντι, Γκορέτσκα (92' Ζούλε), Στιντλ, Ντράξλερ, Βέρνερ (79' Εμρέ Τσαν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου