Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Αναστασιάδης: Καμία αναβολή στους ενεργειακούς σχεδιασμούς της κυπριακής ΑΟΖ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ούτε ασκούνται πιέσεις αλλά και ούτε θα υπάρξει αναβολή στο θέμα των ενεργειακών σχεδιασμών της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στο περιθώριο εκδήλωσης στη μνήμη των 13  ηρώων που σκοτώθηκαν στην έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στη Λεμεσό. 
Η γαλλική εταιρεία ΤΟΤΑL έχει προγραμματίσει γύρω στις 15 Ιουλίου να αρχίσει ερευνητική γεώτρηση στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ και ήδη το γεωτρύπανο της βρίσκεται καθ΄οδόν προς την Κύπρο. 
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν ασκούνται πιέσεις για το θέμα του προγράμματος γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, απάντησε «ούτε ασκούνται ούτε πρόκειται να υπάρξει αναβολή».
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι η Τουρκία διατείνεται πως έχει σχέδιο β' σε σχέση με το Κυπριακό και ερωτηθείς, αν έχει και η Λευκωσία σχέδιο β', ο κ. Αναστασιάδης απάντησε ότι «θα μιλήσω τη Δευτέρα».
Ερωτηθείς αν «θα μπει το τρυπάνι μετά το ναυάγιο» στις συνομιλίες στην Ελβετία, ο Πρόεδρος απάντησε «τι σχέση έχουν οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας με την ευθύνη της Τουρκίας που οδήγησε στο ναυάγιο;».
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου