Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Σαν σήμερα: Ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονείται από την «Σέχτα Επαναστατών»

Ο Σωκράτης Γκιόλιας υπήρξε ένας πολυπράγμων δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1973 στην Γερμανία. Από το 1992 εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Συνεργάστηκε μαζί του μέχρι και το 2008.

Επίσης εργάστηκε για πολλά χρόνια σε αθλητικές εφημερίδες (συντάκτης στίβου), στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84. Το όνομα του ήταν επίσης συνδεδεμένο με το blog troktiko, έναν ιστότοπο με διαφορετικό «στυλ» παρουσίασης ειδήσεων απ’ όλα τα υπόλοιπα.
Στις 19 Ιουλίου του 2010, κάποιοι άγνωστοι του χτύπησαν το κουδούνι και με μια πρόφαση του είπαν να κατέβει κάτω. Όταν εκείνος βγήκε από την πολυκατοικία, δέχθηκε 16 σφαίρες και έπεσε νεκρός. Ήταν μόλις 37 χρονών. Ήταν παντρεμένος από το 2003 με την σύζυγό του, Αδαμαντία και είχε αποκτήσει μαζί της εναν γιό, το 2008.
Την ευθύνη ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα», με την δικαιολογία ότι ο Σωκράτης Γκιόλιας εξυπηρετούσε συγκεκριμένα συμφέροντα μέσω του blog troktiko. Κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Όπως δεν βρέθηκε και τίποτα άλλο σε σχέση με την υπόθεση, με τον φάκελο να παραμένει ανοιχτός.
Τα ερωτηματικά είναι πολλά και πληθαίνουν όσο δεν λύνεται η υπόθεση. Το σίγουρο είναι πως το 2010, ύστερα από πολλές δεκαετίες, ένας δημοσιογράφος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.
Σαν σήμερα: E-Radio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου