Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πέμπτη, 6 Ιουλίου, 2017

Στο μικροσκόπιο του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Παναγιώτη Μπρακουμάτσου μπήκαν  οι σοβαρές καταγγελίες που έχει διατυπώσει με μηνυτήρια αναφορά του ενώπιον της Δικαιοσύνης ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης.
Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα οι σοβαρές καταγγελίες του Β. Μαρινάκη
Ο εισαγγελικός λειτουργός ξεκίνησε να ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας από τον ίδιο τον μηνυτή, ο οποίος επικαλείται σειρά
στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες , σύμφωνα με τα οποία ο κρατούμενος Ευθύμιος Γιαννουσάκης δέχθηκε πιέσεις για να στοχοποιήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor 1.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του την Τετάρτη, ο κ. Μαρινάκης επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς του, το οποίο αποτελεί και το αντικείμενο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί ο κ. Μπρακουμάτσος.

Για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης μάλιστα ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει και να εξετάσει και τους μάρτυρες που έχουν προταθεί από την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη για την πλήρη απόδειξη της αξιόποινης πράξης της απόπειρας κατάχρησης εξουσίας που έχει καταγγείλει με τη μηνυτήρια αναφορά του.

Όπως είναι γνωστό με αυτήν ο επιχειρηματίας στρέφεται σε βάρος του αξιωματικού του λιμενικού Σώματος και κάθε άλλου υπευθύνου που φέρονται να είχαν ρόλο στις πιέσεις που ασκήθηκαν στον ισοβίτη για να τον εμπλέξει στην υπόθεση του Noor 1.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι ο εισαγγελικός λειτουργός στο πλαίσιο της έρευνάς του εάν … σκοντάψει σε πολιτικά πρόσωπα , αμέσως θα διαβιβάζει –σύμφωνα με το νόμο – το φάκελο στη Βουλή , τα μέλη της οποίας έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα με βάση το Σύνταγμα για την διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου