Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Πύργος: Συγκλόνισε στη Βροχίτσα η δακρυσμένη Ανδριάνα του «Χαμόγελου»


Με αφορμή τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, το «Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε χθες στο Σπίτι Φιλοξενίας Παιδιών, στη Βροχίτσα, εκδήλωση για να τιμήσει όσους έχουν σταθεί τόσα χρόνια στο πλάι του. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο χώρο, όπου βραβεύτηκαν ο καθένας ξεχωριστά, διασκέδασαν με τους χορούς, τα θεατρικά δρώμενα μικρών παιδιών, τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα και τα τραγούδια που έπαιξε η ορχήστρα. Το κλίμα της εκδήλωσης, εκτός από τον εορταστικό χαρακτήρα, φορτίστηκε συναισθηματικά, όταν στο βήμα ανέβηκε η φοιτήτρια Ανδριάνα Θεοχάρη, που είναι παιδί του συλλόγου.
Η νεαρή φοιτήτρια, αφού ευχαρίστησε όσους την βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να ανατραφεί σωστά και να κάνει τους στόχους της πραγματικότητα, με τρεμάμενη από συγκίνηση φωνή είπε: «Είμαι από τα πρώτα παιδιά στο σπίτι του συλλόγου, όταν ήμασταν ακόμα στον Πύργο, σ’ αυτόν τον πολύ μικρό χώρο. Ευτυχώς τώρα είμαστε εδώ και είναι πολύ όμορφα. Ως παιδί του συλλόγου, νομίζω είμαι η κατάλληλη να πω τι κάνει στα παιδιά η χορηγία σας. Χάρη σε εσάς, οι άνθρωποί του κάνουν τα παιδιά να νιώθουν σιγουριά, που εγώ τώρα πια ως μεγαλύτερη καταλαβαίνω περισσότερο από τότε και είναι πολύ συγκινητικό. Επίσης, θα ήθελα να σκεφτούμε λίγο τρία συγκεκριμένα παιδιά. Τον Αντρέα, τη Γιούλη και την Ειρήνη. Να βοηθήσουμε όλοι το χαμόγελο και να μην σταματήσουμε ποτέ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»…
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου