Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ο Τσακαλώτος έπαιξε beach volley στις διακοπές του στη Κουρούτα, Ηλείας, έπαθε ωτίτιδα και δεν μπόρεσε να πάει στο Eurogroup

Ολιγοήμερες διακοπές στην Ηλεία έκανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο υπουργός Οικονομικών το απόγευμα του Σαββάτου «ξέδωσε» στην Κουρούτα όπου στην παραλία στη «Στροφή του Κότσυφα» ευχαριστήθηκε για ώρες παίζοντας beach volley, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουόμενων.
Μετά, ο κ. Τσακαλώτος βγήκε για μια βόλτα στον Πύργο, περνώντας από την κεντρική πλατεία και κατευθυνόμενος πεζός προς το σπίτι που έζησε ως δάσκαλος στον Πύργο, ο παππούς του και πέρασε μέρος των παιδικών του χρόνων ο πατέρας του, στην οδό Γερμανού.
«Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης το μεσημέρι της Παρασκευής, έδωσα άδεια 48 ωρών στον εαυτό μου για να ξεκουραστώ. Αν και η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα, επέλεξα την Ηλεία και τον Πύργο γιατί με την περιοχή σας με δένουν δεσμοί οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στον ευρύ κόσμο», ήταν η λιτή δήλωσή του στην εφημερίδα «Πατρίς».
Οι ολιγοήμερες διακοπές της οικογένειας Τσακαλώτου στην Ηλεία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, καθώς αργά το μεσημέρι πήραν το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Και έπαθε ωτίτιδα!

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος ο κ. Τσακαλώτος την Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο να μετέχει στο Eurogroup, αλλά τελικά δεν πέταξε για Βρυξέλλες αφού του το απαγόρευσαν οι γιατροί λόγω της ωτίτιδας.
Στο Eurogroup τον κ. Τσακαλώτο αντικαθιστά ο αναπληρωτής κ. Χουλαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου