Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Χάβαρι: «Έφυγε» σε ηλικία 53 ετών ο Πέτρος Χαραλαμπόπουλος

Δευτέρα, 17 - 7 - 17Τη θλίψη σκόρπισε στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ήλιδας αλλά και σε όλη την Ηλεία ο αιφνίδιος θάνατος του 53χρονου επιχειρηματία Πέτρου Χαραλαμπόπουλου τα ξημερώματα της Κυριακής στο «Κτήμα Αγράμπελη» που διατηρούσε ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια στο Χάβαρι.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο 53χρονος Πέτρος βρισκόταν στον χώρο της «Αγράμπελης», όπου ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Ήταν όμως πια πολύ αργά… Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο Πέτρος Χαραλαμπόπουλος δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.
Το θλιβερό μαντάτο του ξαφνικού χαμού του «ταξίδεψε» πολύ γρήγορα και βύθισε στο πένθος τους πολίτες της περιοχής, καθώς ο Πέτρος Χαραλαμπόπουλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής, ενώ το «Κτήμα Αγράμπελη» ήταν σημείο αναφοράς για την πλειονότητα των κοινωνικών εκδηλώσεων.
Ο Πέτρος Χαραλαμπόπουλος ήταν δραστήριος άνθρωπος και εμποτισμένος με πνεύμα αλληλεγγύης, ανιδιοτέλειας και ανθρωπιάς. Πρόσφατα είχε παραχωρήσει την «Αγράμπελη» για ειδική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στον αγώνα ζωής που κάνει ο 16χρονος από την Οινόη, ενώ το 2014 είχε διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Ήλιδας, Χρ. Χριστοδουλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου