Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

ΣΤΑ 1,4 ΤΡΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

 Σάββατο, 1η Ιουλίου, 2017

Στα 1,4 τρισ. δολάρια το εξωτερικό χρέος της Κίνας

Στα 1,4 τρισ. δολάρια ανήλθε το εξωτερικό χρέος της Κίνας στο τέλος του Μαρτίου 2017, σημειώνοντας αύξηση 1,2% σε σχέση με το τέλος του 2016, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε ο Κρατικός Οργανισμός Ξένου Συναλλάγματος (State Administration of Foreign Exchange, SAFE). 
    
 Ο Οργανισμός πρόσθεσε ότι το εξωτερικό χρέος πιθανόν θα συνεχίσει να αυξάνεται, μετά την άνοδο που κατέγραψε επί τέσσερα συνεχόμενα τρίμηνα. 
 Το 64% του κινεζικού εξωτερικού χρέους είναι βραχυπρόθεσμο, ενώ το υπόλοιπο 36% αφορά σε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο δανεισμό. Ο SAFE απέδωσε την αύξηση του εξωτερικού χρέους στη διαδικασία απομόχλευσης των κινεζικών εταιρειών, που ολοκληρώνεται, και στο ότι η κυβέρνηση της χώρας έλαβε μέτρα για να διευκολύνει τον εξωτερικό δανεισμό. 
Είπε επίσης ότι η Κίνα θα συνεχίσει τις προσπάθειες για τη διευκόλυνση της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το εξωτερικό, εντείνοντας παράλληλα την εποπτεία για την αποτροπή κινδύνων και τη διασφάλιση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου