Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Ρωσία: Μάλλον ο ηγέτης του ISIS είναι νεκρός


Ο αρχηγός των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγντάντι σκοτώθηκε κατά την διάρκεια αεροπορικής επιδρομής, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Η αεροπορική αυτή επιδρομή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου, πραγματοποιήθηκε σητν Ράκκα στις 28 Μαΐου.
Η ρωσική επιδρομή έγινε τη στιγμή που στην πόλη πραγματοποιούνταν στρατιωτικό συμβούλιο ηγετών της οργάνωσης, στο οποίο μετείχε και ο Αλ Μπαγκντάντι και εκτός από τον ίδιο, σκοτώθηκαν πολλοί στρατιωτικοί ηγέτες της οργάνωσης.
Το ρωσικό υπουργείο τονίζει ότι συνεχίζει να ελέγχει τις πληροφορίες που διαθέτει μέσα από διάφορα κανάλια και πηγές.
Την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου, η κρατική τηλεόραση της Συρίας, είχε μεταδώσει την είδηση πως ο αρχηγός των τζιχαντιστών είναι νεκρός. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που δημοσιεύεται παρόμοια είδηση από τα συριακά μέσα ενημέρωσης, ενώ δεν ήταν διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου