Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Ρωσία: Μάλλον ο ηγέτης του ISIS είναι νεκρός


Ο αρχηγός των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγντάντι σκοτώθηκε κατά την διάρκεια αεροπορικής επιδρομής, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Η αεροπορική αυτή επιδρομή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου, πραγματοποιήθηκε σητν Ράκκα στις 28 Μαΐου.
Η ρωσική επιδρομή έγινε τη στιγμή που στην πόλη πραγματοποιούνταν στρατιωτικό συμβούλιο ηγετών της οργάνωσης, στο οποίο μετείχε και ο Αλ Μπαγκντάντι και εκτός από τον ίδιο, σκοτώθηκαν πολλοί στρατιωτικοί ηγέτες της οργάνωσης.
Το ρωσικό υπουργείο τονίζει ότι συνεχίζει να ελέγχει τις πληροφορίες που διαθέτει μέσα από διάφορα κανάλια και πηγές.
Την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου, η κρατική τηλεόραση της Συρίας, είχε μεταδώσει την είδηση πως ο αρχηγός των τζιχαντιστών είναι νεκρός. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που δημοσιεύεται παρόμοια είδηση από τα συριακά μέσα ενημέρωσης, ενώ δεν ήταν διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου