Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Απολύθηκε η κωμικός του CNN για τον «αποκεφαλισμό» του Τραμπ

Πέμπτη, 1η Ιουνίου, 2017ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ

Την… έξοδο έδειξε τελικά το CNN στην κωμικό Κάθι Γκρίφιν, η οποία πόζαρε μπροστά στο φωτογραφικό φακό κρατώντας το ματωμένο «κεφάλι» του Ντόναλντ Τραμπ στο χέρι της. 


Απολύθηκε η κωμικός του CNN για τον «αποκεφαλισμό» του Τραμπ [vid]
Πριν ανακοινώσει την απόλυση της Γκρίφιν, το CNN είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «αξιολογεί» τη σχέση του με την κωμικό. 
«Βρήκαμε αυτό που έκανε αηδιαστικό και προσβλητικό. Χαιρόμαστε που ζήτησε συγγνώμη και έδωσε την εντολή να κατέβουν οι φωτογραφίες» τόνισε την Τρίτη εκπρόσωπος του CNN. 
Οι φωτογραφίες της Γκρίφιν δέχτηκαν σφοδρή κριτική από όλα τα πολιτικά κόμματα αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ. 
«Η Κάθι Γκρίφιν θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό της. Τα παιδιά μου, ειδικά ο 11χρονος γιος μου, Μπάρον δυσκολεύονται με αυτή την κατάσταση. Είναι άρρωστο» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος. 

Kathy Griffin should be ashamed of herself. My children, especially my 11 year old son, Barron, are having a hard time with this. Sick!

Παρότι σπάνια προχωρά σε δημόσιες τοποθετήσεις, η Μελάνια Τραμπ διερωτήθηκε για την ψυχική υγεία της κωμικού. 
«Ως μητέρα, σύζυγος και άνθρωπος, η φωτογραφία αυτή είναι πολύ ανησυχητική. Όταν λαμβάνουμε υπόψη ορισμένες από τις φρικαλεότητες που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο σήμερα, μια τέτοια φωτογραφία είναι ένα λάθος και σε κάνει να αναρωτιέσαι για την ψυχική υγεία αυτού που την δημιούργησε» ανέφερε η Μελάνια Τραμπ. 
Με τη σειρά της, η Τσέλσι Κλίντον, κόρη της αντιπάλου του Τραμπ Χίλαρι έγραψε στο Twitter: «Είναι πρόστυχο και λάθος. Δεν είναι ποτέ αστεία η δολοφονία ενός προέδρου». 
Το αμερικανικό TMZ, το οποίο επικαλείται πηγές κοντά στην προεδρική οικογένεια, μετέδωσε ότι ο 11χρονος Μπάρον είδε την εικόνα στην τηλεόραση και πίστεψε ότι κάτι συνέβη πραγματικά στον πατέρα του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου