Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΦΕΡΧΟΦΣΤΑΤ: ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT

Δευτέρα, 19 Ιουνίου, 2017

Φερχόφστατ: Ανοιχτός ο δρόμος για τους Βρετανούς να αλλάξουν γνώμη για το Brexit
Ο επικεφαλής διαπραγματευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Brexit Γκι ΦερχόφστατΠηγή: Reuters

Ο δρόμος είναι ανοικτός στους Βρετανούς να αλλάξουν γνώμη και να ξαναγίνουν μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με τον επικεφαλής διαπραγματευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Brexit Γκι Φερχόφστατ. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Die Welt» τόνισε ότι στην περίπτωση αυτή όμως «δεν θα υπάρξουν πλέον για τους Βρετανούς ειδικές ρυθμίσεις ή εκπτώσεις».

Εν όψει και της έναρξης των διαπραγματεύσεων για το Brexit τη Δευτέρα, ο Φερχόφστατ ζήτησε επίσης από τη Βρετανία να εγγυηθεί τα δικαιώματα όλων των ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι θα εγκατασταθούν στη χώρα έως το τέλος των διαπραγματεύσεων το 2019.

Ο βέλγος διαπραγματευτής, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο βρετανός διαπραγματευτής Ντέιβιντ Ντέιβις επιθυμεί να ληφθούν υπόψη τα δικαιώματα των ευρωπαίων πολιτών οι οποίοι εισήλθαν στη χώρα του μόνο μέχρι τις 29 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, απέκλεισε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία.

«Όσο καιρό οι Βρετανοί είναι ακόμα μέλη της ΕΕ δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με τα δικαιώματά των ευρωπαίων πολιτών στην Μ. Βρετανία», είπε χαρακτηριστικά στη «Welt».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου