Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Εκδήλωση για την Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στη Βοστώνη


Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αθανασόπουλος με την κ. Ιφιγένεια Καναρά, Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στη Βοστώνη.

Σε εκδήλωση που έγινε στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Brookline, Massachusetts η Ομογένεια της Νέας Αγγλίας αποχαιρέτησε την Γενική Πρόξενο της Ελλάδας κ. Ιφιγένεια Καναρά η οποία σε λίγες εβδομάδες φεύγει από τη Βοστώνη και θα μετατεθεί σε πόστο της Ελληνικής αντιπροσωπείας στην πρωτεύουσα της Ρωσίας Μόσχα.
Η εκδήλωση έγινε από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, Οι Φίλοι του Μαλιωτείου και των σύλλογο Ακαδημαϊκών “ΚΥΚΛΟΣ”.
Η κ. Καναρά αναφέρθηκε στην τιμή που της έγινε να αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στη Βοστώνη και στα καινούργια προγράμματα που άρχισε και το “άνοιγμα” του Γενικού Προξενείου προς την Ομογένεια.
Μίλησαν οι Δρ. Φίλιππος Σεραφείμ από τους Φίλους του Μαλιωτείου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Ακαδημαϊκών Δρ. Χρήστος Γεωργάκης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος ο οποίος είπε: Αξιότιμη κυρία Γενική Πρόξενος, Αξιωματούχοι και Συν-Έλληνες,
Φίλοι και Φίλες με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Πίστευα ότι η αποψινή βραδιά δεν θα ερχόταν, η βραδιά που πρέπει να αποχαιρετίσουμε και να κατευοδώσουμε την Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στη Βοστώνη, αξιότιμη κ. Καναρά.
Μία άξια διπλωμάτη που συνεργαστήκαμε για το καλό του Ελληνισμού, το καλό της Ελλάδας μας. Είμαι σίγουρος η κ. Καναρά θα πετύχει στο νέο της πόστο στη πρωτεύουσα της Ρωσίας.
Οι ευχές μας είναι μαζί της. Ευχές δικές μου, του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, όλων των Σωματείων μελών της και όλου του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας.
Σας περιμένουμε κ. Γενική Πρόξενος, σας περιμένουμε πίσω στη Βοστώνη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σε μία μεγαλύτερη θέση.
Μαζί σας θέλουμε να πάρετε την αγάπη μας γιατί είσαστε άξια και αναβαθμίσατε τις σχέσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας, της Ελληνικής Κοινότητας της Νέας Αγγλίας.

Καλό ταξίδι, καλή σταδιοδρομία.  Είσαστε στη καρδιά μας.  Σας ευχαριστώ. "

Υπενθημίζουμε ότι την Πέμπτη, 22 Ιουνίου θα γίνει αποχερετηστήριο δείπνο στο Lowell από την κοινότητα της Αγίας Τριάδος προς τιμή της κ. Καναρά.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου