Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Αναβλήθηκαν οι εκλογές για ΔΣ στην Ομοσπονδία Νέας Αγγλίας για το Νοέμβριο


 Παρασκευή, 16 Ιουνίου, 2017



Η εφορευτική επιτροπή διεξαγωγής των εκλογών για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. Διακρίνονται Θεμιστοκλής Βούλγαρης, Κώστας Τραβαγιάκης (μέσον) και Γεώργιος Παπαδόπουλος. Φωτογραφία "Ε.Κ." Θεόδωρος Καλμούκος.
Του Θεοδώρου Καλμούκου.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Αναβλήθηκαν οι εκλογές της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου που είχαν οριστεί να διεξαχθούν, το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017.
Στη γενική συνέλευση με σκοπό τις εκλογές που έγιναν στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, αποφασίστηκε όπως το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον κ. Μιλτιάδη Αθανασόπουλο παραμείνει μέχρι το Νοέμβριο του 2017 οπότε και θα συγκληθεί γενική συνέλευση στην οποία θα διεξαχθούν και οι εκλογές.
Η αναβολή υπαγορεύθηκε και για το λόγο ότι και οι τρεις προταθέντες για τη θέση της προεδρίας, ο κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, ο κ. Βασίλης Καυκάς και η κυρία Βασιλική Ράμου-Τσιχλή αρνήθηκαν να είναι υποψήφιοι, οπότε η εφορευτική επιτροπή σταμάτησε τη διαδικασία. Διευκρινίζεται ότι η εκλογή γίνεται ξεχωριστά για κάθε αξιωματούχο του Διοικητικού Συμβουλίου ξεκινώντας από τον πρόεδρο. Το συμβούλιο οφείλει να συγκροτείται από 15 άτομα.

Από τη συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας για την διεξαγωγή εκλογών διοικητικού συμβουλίου. Φωτογραφία “Ε.Κ” Θεόδωρος Καλμούκος.

Στη συνέλευση προσήλθαν 14 σύλλογοι και σωματεία που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις συμμετοχής στην Ομοσπονδία και είχαν δικαίωμα να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εκλογών.
Η εφορευτική επιτροπή η οποία ήταν υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των εκλογών, απαρτιζόταν από τους κυρίους Θεμιστοκλή Βούλγαρη, Κώστα Τραβαγιάκη και Γεώργιο Παπαδόπουλο. Ο κ. Τραβαγιάκης ο οποίος ήταν ο προεδρεύων της εφορευτικής επιτροπής, είπε ότι εστάλησαν 160 επιστολές σε σωματεία, συλλόγους και στελέχη τους.
Εδόθη αναφορά της εξελεγκτικής επιτροπής προφορικώς από την κυρία Ελένη Βιδάλη και ζητήθηκαν τηλεφωνικώς εξηγήσεις από τον νομικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Ιωαννίδη αναφορικά με τη διαδικασία.
Δημιουργήθηκαν εντάσεις ανάμεσα σε συνέδρους, ενώ εκφράσθηκαν γνώμες για την αναθεώρηση του ισχύοντος καταστατικού και επισημάνθηκε η ανάγκη ανασυγκρότησης και αναζωογόνησης της Ομοσπονδίας.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου