Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Σφοδρή σύγκρουση με ελάφι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βασίλης Καυκάς

Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2017



Το αυτοκίνητο του κ. Βασίλη Καυκά έπειτα από τη σύγκρουση με ελάφι στον αυτοκινητόδρομο 93 βόρεια της Βοστώνης.
Του Θεοδώρου Καλμούκου.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Με ελάφι συγκρούστηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κ. Βασίλης Καυκάς, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και πάνω στη μεγάλη οδική αρτηρία 93 στην οποία κινείτο βορείως της Βοστώνης.
Ευτυχώς ο κ. Καυκάς δεν τραυματίσθηκε αλλά το όχημά του τύπου «Honda Accord», έτους 2017, υπέστη σημαντικές ζημιές στο μπροστινό αριστερό μέρος του. Το ελάφι σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ στο σημείο έφτασε η πολιτειακή (statepolice) της Μασαχουσέτης, η οποία κατεύθυνε την κυκλοφορία και βοήθησε τον κ. Καυκά με την καταγραφή του ατυχήματος.
«Τι να σας πω, κάποιος άγιος με προστάτεψε διότι ήταν μία σφοδρή πραγματικά σύγκρουση, καθότι το ελάφι πετάχτηκε από το πουθενά», είπε ο κ. Καυκάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον «Εθνικό Κήρυκα». Και συνέχισε:
«Επέστρεφα από συνεδρίαση του συμβουλίου της Ομοσπονδίας και βρισκόμουν πάνω στο δρόμο 93 με προορισμό το σπίτι μου. Οδηγούσα στη μεσαία λωρίδα και λίγο πριν την έξοδο Tewksbury–Andover άλλαξα γραμμή και πήγα στη δεξιά λωρίδα γιατί προετοιμαζόμουν να βγω από τον δρόμο 93 σ’ ένα μίλι πιο κάτω κι αυτό με έσωσε».
Εξήγησε πως «όταν το αντιλήφθηκα το ελάφι ήταν στη μεσαία γραμμή αλλά πέρασα στη δεξιά γραμμή, πετάχτηκε το ελάφι και με χτύπησε στο δεξιό μέρος του αυτοκινήτου». Τόνισε πως «ήταν μεγάλο ελάφι». Είπε ότι «τρόμαξα πάρα πολύ, ευτυχώς που είχα βγει στη δεξιά γραμμή γιατί αν γινόταν στη μεσαία γραμμή η σύγκρουση, καταλαβαίνετε τι θα μπορούσε αν συμβεί».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου