Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Επέστρεψαν τα… βερεσέδια στο ψωμί

Δευτέρα, 12 Ιουνίου, 2017

Η κρίση άγγιξε ακόμα και τα βασικότερα είδος διατροφής


Αρτοποιοί που δραστηριοποιούνται στον Πύργο, περιέγραψαν στην εφ. «Πατρίς» με «γκρίζο» χρώμα την κατάσταση που επικρατεί, καθώς τα… βερεσέδια είναι καθημερινό φαινόμενο, όπως και η αγορά ψωμιού της προηγούμενης ημέρας, για λόγους κόστους.
Τα δύο ή τρία καρβέλια έχουν περιοριστεί, καθώς οι πολίτες προσπαθούν να περάσουν δύο ή και περισσότερες ημέρες με το «μισόκιλο», ενώ κάθε άλλο είδος αρτοποιίας ή ζαχαροπλαστικής αποτελεί είδος πολυτελείας και καταναλώνεται κυρίως σε γιορτές ή αργίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου