Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Δεσμεύονται λογαριασμοί και ακίνητα του Φώτη Μπόμπολα


Εντολή για τη δέσμευση λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα, εξέδωσε ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.

Η έρευνα των οικονομικών στοιχείων του επιχειρηματία διενεργείται από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου πλούτου και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν εντοπιστεί «κενά» στις δηλώσεις του κ. Μπομπόλα. Ο επιχειρηματίας φέρεται να εμφανίζει «αναντιστοιχίες» σε διάφορα οικονομικά έτη που συνολικά εκτιμώνται στα 30 εκατ. ευρώ.
Η αξιολόγηση, πάντως, της οικονομικής εικόνας του επιχειρηματία είναι σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί αναμένεται το ΚΕΦΟΜΕΠ να διαβιβάσει τα στοιχεία στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αξιολογήσει για κάθε περαιτέρω ποινική ενέργεια, αν δηλαδή θα απαγγείλει ή όχι κατηγορίες για την υπόθεση.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου