Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Το σκήνωμα της Αγίας Ελένης προσκύνησε η βασίλισσα της Ισπανίας


 Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2017
Την επιθυμία να προσκυνήσει το ιερό λείψανο της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης και τον Τίμιο Σταυρό εξέφρασε η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας του ομώνυμου Δήμου Αττικής.
Τη βασίλισσα Σοφία, η οποία συνοδευόταν από την αδερφή της Ειρήνη, υποδέχθηκαν στα προπύλαια του ναού ο γενικός διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας, Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος και ο Επίσκοπος Σαλώνων Αντώνιος με εκπροσώπους των τοπικών αρχών.
«Βρίσκεστε σε έναν φτωχό δήμο, που έχει φτωχούς και απλούς ανθρώπους, αλλά υπερήφανους και αξιοπρεπείς και εδώ αυτές τις μέρες χτυπά η καρδιά της Χριστιανοσύνης» είπε στη βασίλισσα Σοφία ο Επίσκοπος Φαναρίου, ο οποίος της προσέφερε εικόνα των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης και ένα συλλεκτικό γραμματόσημο από την επετειακή σειρά που κυκλοφόρησαν πρόσφατα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Η βασίλισσα Σοφία, κατά την παραμονή της στις εγκαταστάσεις της Αποστολικής Διακονίας, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και αρκετούς από τους φοιτητές που φιλοξενούνται στο Θεολογικό Οικοτροφείο, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισε για το έργο του Οργανισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου