Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Κανονικά η επίσκεψη Τραμπ στη Βρετανία


Πέμπτη, 22 Ιουνίου, 2017

Τις φήμες που θέλουν την επίσκεψη Τραμπ στη Βρετανία να αναβάλλεται διέψευσε την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, λέγοντας ότι η επίσκεψη θα γίνει κανονικά αν και δεν έχει ακόμα συμφωνηθεί ημερομηνία άφιξης του αμερικανού προέδρου.
Νωρίτερα, ο Λόγος της Βασίλισσας δεν περιείχε αναφορά σε επίσκεψη Τραμπ, γεγονός που ενέτεινε τις φήμες για αναβολή της επίσκεψης. Οι προγραμματικές δηλώσεις αναφέρονταν στα σχέδια της κυβέρνησης για τα επόμενα δύο χρόνια και έκαναν αναφορά στην επίσκεψη του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίσια της Ισπανίας, επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.
«Η επίσκεψη θα γίνει κανονικά, πιστέψτε με» είπε ο Τζόνσον στο Sky News. «Επισήμως δεν μπορείς να βάλεις την ημερομηνία της επίσκεψης του προέδρου στον λόγο της Βασίλισσας, μέχρι αυτή (η ημερομηνία) να συμφωνηθεί» τόνισε ο Τζόνσον.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου