Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

‘Καραβάνι της Υγείας’: Λαϊκός ξεσηκωμός για την σωτηρία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας!

Τρίτη, 20 Ιουνίου, 2017
Σε λαϊκό ξεσηκωμό με κεντρικό σύνθημα την σωτηρία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, στοχεύει το Σωματείο εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας, ο δήμος Ήλιδας και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, με αφορμή το ‘Καραβάνι της Υγείας’, την διαμαρτυρία δηλαδή που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 28 Ιουνίου.
Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αποφάσισαν το ‘Καραβάνι της Υγείας’ να πραγματοποιηθεί αυτή την φορά στην Αμαλιάδα, αφενός για να διατρανωθεί η αντίθεση σε οποιαδήποτε ενέργεια στοχεύει σε υποβάθμιση και κλείσιμο του Νοσοκομείου, αφετέρου για να διαμαρτυρηθούν άπαντες για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας.
Φυσικά, την προσπάθεια συνδράμουν ο δήμος και όλοι οι φορείς και ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για να είναι μαζική η συμμετοχή, έτσι ώστε να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση…
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου