Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

‘Καραβάνι της Υγείας’: Λαϊκός ξεσηκωμός για την σωτηρία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας!

Τρίτη, 20 Ιουνίου, 2017
Σε λαϊκό ξεσηκωμό με κεντρικό σύνθημα την σωτηρία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, στοχεύει το Σωματείο εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας, ο δήμος Ήλιδας και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, με αφορμή το ‘Καραβάνι της Υγείας’, την διαμαρτυρία δηλαδή που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 28 Ιουνίου.
Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αποφάσισαν το ‘Καραβάνι της Υγείας’ να πραγματοποιηθεί αυτή την φορά στην Αμαλιάδα, αφενός για να διατρανωθεί η αντίθεση σε οποιαδήποτε ενέργεια στοχεύει σε υποβάθμιση και κλείσιμο του Νοσοκομείου, αφετέρου για να διαμαρτυρηθούν άπαντες για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας.
Φυσικά, την προσπάθεια συνδράμουν ο δήμος και όλοι οι φορείς και ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για να είναι μαζική η συμμετοχή, έτσι ώστε να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση…
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου