Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

‘Καραβάνι της Υγείας’: Λαϊκός ξεσηκωμός για την σωτηρία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας!

Τρίτη, 20 Ιουνίου, 2017
Σε λαϊκό ξεσηκωμό με κεντρικό σύνθημα την σωτηρία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, στοχεύει το Σωματείο εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας, ο δήμος Ήλιδας και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, με αφορμή το ‘Καραβάνι της Υγείας’, την διαμαρτυρία δηλαδή που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 28 Ιουνίου.
Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αποφάσισαν το ‘Καραβάνι της Υγείας’ να πραγματοποιηθεί αυτή την φορά στην Αμαλιάδα, αφενός για να διατρανωθεί η αντίθεση σε οποιαδήποτε ενέργεια στοχεύει σε υποβάθμιση και κλείσιμο του Νοσοκομείου, αφετέρου για να διαμαρτυρηθούν άπαντες για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας.
Φυσικά, την προσπάθεια συνδράμουν ο δήμος και όλοι οι φορείς και ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για να είναι μαζική η συμμετοχή, έτσι ώστε να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση…
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου