Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Βρετανία: Πρώτοι οι Συντηρητικοί χωρίς αυτοδυναμία, ενισχυμένοι οι Εργατικοί

Πρόβλεψη «θρίλερ» αφού απαιτούνται 326 έδρες για την αυτοδυναμία
H επικεφαλής των Τόρις δεν φαίνεται να λαμβάνει τη λαϊκή εντολή που ήθελε για να μπει δυναμικά στη διαπραγμάτευση για το Brexit.
Νίκη, αλλά όχι και αυτοδυναμία, για τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι, δείχνουν τα πρώτα exit polls των τηλεοπτικών καναλιών που ανακοινώθηκαν στη Βρετανία με το κλείσιμο της κάλπης (τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος).
Ειδικότερα, βάσει των πρώτων exit polls, οι Συντηρητικοί της Μέι συγκεντρώνουν προβάδισμα με 314 έδρες έναντι των Εργατικών του Τζέρεμι Κόρμπιν που συγκεντρώνουν 266 έδρες.
Να σημειωθεί ότι για να εξασφαλίσει αυτοδυναμία η Μέι απαιτούνται 326 έδρες.
Στην τρίτη θέση ακολουθεί το Σκωτζέζικο Εθνικό Κόμμα (SNP) με 34 έδρες και έπονται οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες (Lib Dems) με 14 έδρες.
Το exit poll διενεργήθηκε από τις εταιρείες NOP/Ipsos MORI για λογαριασμό των τηλεοπτικών σταθμών BBC, ITV και Sky News.
Η Βουλή των Κοινοτήτων απαρτίζεται συνολικά από 650 έδρες, με τους ψηφοφόρους της χώρας να ανέρχονται στα 45,8 εκατομμύρια. Στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, το 2015, η προσέλευση των Βρετανών ψηφοφόρων ανήλθε στο 66%.
Πηγή: insider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου