Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Σήμερα ακοινώνει τον Αλβανό προπονητή Μπεσνίκ Χάσι ο Ολυμπιακός



   Κι εμείς νομίσαμε ότι κάτι καλό πάει να γίνει!   
Η περσινή αποτυχία του Ολυμπιακού να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω του απροσδόκητου αποκλεισμού από την Χάποελ Μπερ Σεβά, αποτέλεσε όπως φάνηκε τον… οδηγό για τους υπεύθυνους της ομάδας του προκειμένου να επιλέξουν τον προπονητή με τον οποίο θα συνεργαστούν για την επόμενη σεζόν.
Ετσι λοιπόν μετά την ανεπιτυχείς προσπάθειες να «κλείσουν» κάποιον γνωστό τεχνικό από την Γαλλία αρχικά την Ισπανία στη συνέχεια, οι Πειραιώτες κατέληξαν στην λύση του Μπεσνίκ Χάσι με βασικό κριτήριο ότι ο 46χρονος Αλβανός με καταγωγή από το Κόσοβο τα έχει πάρει περίφημα τα τρία τελευταία χρόνια στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, πρώτα σε δυο περιπτώσεις με την Αντερλχετ και στη συνέχεια με την Λέγκια Βαρσοβίας. Αλλωστε αυτός ήταν ο λόγος που ο Χάσι κέρδισε στο… νήμα του Ραζβάν Λουτσέσκου που διεκδικούσε επίσης με πολλές πιθανότητες το χρίσμα για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Από κει και πέρα «μέτρησε» και η εργατικότητα του Χάσι ο οποίος ξέρει να «φτιάχνει» ομάδες με επιθετική νοοτροπία που μπορούν να παίρνουν και τα αποτελέσματα που θέλουν, ενώ όπως έδειξε στην θητεία του Αντερλεχτ, αντέχει και στην πίεση. Ο Χάσι παρακολούθησε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Ρεάλ και της Γιουβέντους το περασμένο Σάββατο στο Κάρντιφ της Ουαλίας μαζί με τον νέο αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών, Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος και στις συζητήσεις που είχαν τα βρήκαν στους βασικούς άξονες της συνεργασία τους.
Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Χάσι από την διοίκηση του Ολυμπιακού θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Βέλγιο απομένουν να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες μεταξύ των δυο πλευρών. Βέβαια πριν πέσουν οι υπογραφές και γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται τελειωμένο στο ποδόσφαιρο, όμως στην περίπτωση της συνεργασίας του Χάσι με τον Ολυμπιακό, όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής και ο Κοσοβάρος προπονητής θα πάρει τελικά τα κλειδιά της ομάδας για την νέα σεζόν. Ο Χάσι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα βρίσκεται την Τρίτη στην Αθήνα.
Από την άλλη στον Ολυμπιακό περιμένουν μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα την απάντηση του 33χρονου Αργεντινού στόπερ Γκονσάλο Ροντρίγκες στην πρόταση που του έχουν καταθέσει για διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει οικονομική διαφορά καθώς ο πρώην άσος της Φιορεντίνα θέλει 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες προτιμά να παραμείνει στο Ιταλικό πρωτάθλημα με τις Λάτσιο και Μίλαν να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Πάντως οι Πειραιώτες θα κυνηγήσουν την περίπτωση του Ροντρίγκες καθώς τον θεωρούν μια εξαιρετική επιλογή για να θωρακίσουν την άμυνά τους με έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει κλάση και εμπειρία.
Και μια και η αναφορά για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, υπό παραχώρηση βρίσκονται οι Αλμπέρτο Μποτία και Μανουέλ Ντα Κόστα που αποτέλεσαν την φετινή χρονιά το βασικό αμυντικό δίδυμο των «ερυθρολεύκων». Για τον Μποτία υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές μικρομεσαίες ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν ενώ για τον Ντα Κόστα ενδιαφέρονται τουρκικοί σύλλογοι. Πάντως ο Ολυμπιακός θα συζητήσει την παραχώρηση των δυο παικτών μόνο αν του γίνουν ικανοποιητικές προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου