Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Ο Πετρός Μίχος νέος προπονητής του Αστέρα Αμαλιάδας


Δευτέρα, 19 Ιουνίου, 2017

Με λακωνικό τρόπο και μέσω facebook έγινε η ανακοίνωση του νέου τεχνικού του Αστέρα Αμαλιάδας, από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Νικολόπουλο.
Το όνομα του Πέτρου Μίχου, ακουγόταν έντονα τις τελευταίες ημέρες και η επιβεβαίωση ήρθε το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Πέτρος Μίχος είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα. Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα.
Ο Πέτρος Μίχος είναι Έλληνας παλαίμαχος διεθνής αμυντικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεκίνησε από τον Παναιτωλικό και αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 ως τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Υπήρξε 51 φορές διεθνής.
Μετά το τέλος της καριέρας του ο Πέτρος Μίχος εργάστηκε ως προπονητής σε πολλούς συλλόγους, κυρίως κατώτερων κατηγοριών, με αρκετές επιτυχίες. Ξεκίνησε το 1994 από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Παναιτωλικό και κατάφερε την περίοδο 1996-97 να τον προβιβάσει στη Β΄ Εθνική. Στη συνέχεια εργάστηκε σε διάφορα σωματεία, όπως, μεταξύ άλλων, σε: Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Αθηναϊκό, Νίκη Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Αιολικό, Ολυμπιακό Λιοσίων, Αστέρα Μαγούλας, Π.Α.Ο. Ρουφ (την περίοδο 2008-09 συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο του συλλόγου στη Γ΄ Εθνική) και Φωκικό Άμφισσας. Επίσης, έχει εργαστεί ως τηλεοπτικός σχολιαστής ποδοσφαιρικών αγώνων του Ολυμπιακού για το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Πέτρος Μίχος εκτός από τον αθλητισμό έχει ασχοληθεί με επιτυχία και με την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς είχε εκλεγεί το 2014, δημοτικός σύμβουλος στο Ίλιον στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, με την παράταξη του Ηλείου, Μπάμπη Καούκη (κατάγεται από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας), αλλά παραιτήθηκε πρόσφατα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου