Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΑΚΙΝΤΖΙ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Τρίτη, 6/6/17
Ακιντζί: Ο δρόμος για τη Γενεύη άνοιξε γιατί ήρθησαν οι προϋποθέσειςΠρος τη Γενεύη... Ο Ακιντζί ευχήθηκε ο συνετός δρόμος να συνεχιστεί και να επιτευχθεί λύση του Κυπριακού. 
    
Ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε ότι στη συνάντηση της Νέας Υόρκης βρέθηκε «η συνετή οδός εντός λογικών ορίων, ήρθησαν οι προϋποθέσεις και γι΄ αυτό άνοιξε ο δρόμος για τη Γενεύη». 

Σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη ο Ακιντζί ευχήθηκε ο συνετός δρόμος να συνεχιστεί και να επιτευχθεί λύση του Κυπριακού στη διάσκεψη της Γενεύης, προσθέτοντας ότι δεν χρειάζονται μακρές διαπραγματεύσεις, αλλά αποφασιστικότητα και αμοιβαία βήματα.

Η Γενεύη, είπε, «δεν είναι φάση ημιχρόνου και μπορεί να μετατραπεί σε διάσκεψη για λύση».

Πρόσθεσε ότι στη συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες ξεκαθάρισαν τα θέματα που είναι σημαντικά για την κάθε πλευρά και επιβεβαιώθηκε η προσήλωση στα προηγούμενα ανακοινωθέντα.

Ο Μουσταφά Ακιντζί ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης αντιλήφθηκε πως «οι προϋποθέσεις που έθετε δεν θα μπορούσαν να γίνουν αποδεκτές ακόμη και από την ελληνοκυπριακή κοινότητα».
ΑΚΙΝΤΖΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου