Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΑΚΙΝΤΖΙ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Τρίτη, 6/6/17
Ακιντζί: Ο δρόμος για τη Γενεύη άνοιξε γιατί ήρθησαν οι προϋποθέσειςΠρος τη Γενεύη... Ο Ακιντζί ευχήθηκε ο συνετός δρόμος να συνεχιστεί και να επιτευχθεί λύση του Κυπριακού. 
    
Ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε ότι στη συνάντηση της Νέας Υόρκης βρέθηκε «η συνετή οδός εντός λογικών ορίων, ήρθησαν οι προϋποθέσεις και γι΄ αυτό άνοιξε ο δρόμος για τη Γενεύη». 

Σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη ο Ακιντζί ευχήθηκε ο συνετός δρόμος να συνεχιστεί και να επιτευχθεί λύση του Κυπριακού στη διάσκεψη της Γενεύης, προσθέτοντας ότι δεν χρειάζονται μακρές διαπραγματεύσεις, αλλά αποφασιστικότητα και αμοιβαία βήματα.

Η Γενεύη, είπε, «δεν είναι φάση ημιχρόνου και μπορεί να μετατραπεί σε διάσκεψη για λύση».

Πρόσθεσε ότι στη συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες ξεκαθάρισαν τα θέματα που είναι σημαντικά για την κάθε πλευρά και επιβεβαιώθηκε η προσήλωση στα προηγούμενα ανακοινωθέντα.

Ο Μουσταφά Ακιντζί ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης αντιλήφθηκε πως «οι προϋποθέσεις που έθετε δεν θα μπορούσαν να γίνουν αποδεκτές ακόμη και από την ελληνοκυπριακή κοινότητα».
ΑΚΙΝΤΖΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου