Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Δικηγόρος Τραμπ για Κόμεϊ: Αποκάλυψη χωρίς εξουσιοδότηση των προνομιακών συνομιλιών

O κ. Μαρκ Κάσοβιτς. AP Photo/Manuel Balce Ceneta.
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο δικηγόρος, Μαρκ Κάσοβιτς, νομικός εκπρόσωπος του κ. Ντόναλντ Τραμπ, μετά την κατάθεσή του πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, τον κατηγόρησε για «αποκάλυψη χωρίς εξουσιοδότηση» των «προνομιακών συνομιλιών» που είχε με τον πρόεδρο.
Επίσης, ανέφερε ότι ο κ. Τραμπ ποτέ δεν είπε στον πρώην επικεφαλής του FBI ότι «χρειάζομαι αφοσίωση, περιμένω αφοσίωση», τονίζοντας ότι ο Τραμπ ποτέ δεν διέταξε είτε πρότεινε «τυπικώς ή ουσιαστικώς» στον Κόμεϊ να σταματήσει να ερευνά τον οποιοδήποτε, όπως τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Μάικλ Φλιν.
Ειδικότερα, ο κ. Κάσοβιτς, που όπως έγινε γνωστό παρακολούθησε την κατάθεση Κόμεϊ στον Λευκό Οίκο, χαρακτήρισε τον πρώην διευθυντή του FBI μέλος ομάδας που «επιχειρεί ενεργά να υπονομεύσει» την κυβέρνηση με «επιλεκτικές και παράνομες διαρροές».
Εκανε λόγο για «χωρίς εξουσιοδότηση» αποκαλύψεις από τον κ. Κόμεϊ, που αφορούσαν προσωπικές, προνομιακές συζητήσεις του με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. «Αφήνουμε στις αρμόδιες Αρχές να αποφασίσουν εάν οι διαρροές θα γίνουν αντικείμενο έρευνας», πρόσθεσε.
Υπογράμμισε δε πως η κατάθεση Κόμεϊ ενώπιον της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας αποδεικνύει πέραν πάσης υποψίας πως ο κ. Τραμπ δεν ερευνάται για υπόγειες επαφές με τη Ρωσία, ούτε επιχείρησε να παρακωλύσει την έρευνα του FBI σχετικά με παρεμβάσεις της Μόσχας στις αμερικανικές εκλογές.

Λευκός Οίκος
Ο κ. Τραμπ «δεν είναι ψεύτης», δήλωσε ακόμη εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, μετά την ακρόαση του Τζέιμς Κόμεϊ, του πρώην επικεφαλής του FBI ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του από τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο.
«Μπορώ να δηλώσω μετά βεβαιότητος ότι ο πρόεδρος δεν είναι ψεύτης και, ειλικρινά, αισθάνομαι προσβεβλημένη από αυτήν την ερώτηση», είπε η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων –μακριά όμως από τις τηλεοπτικές κάμερες– που είναι διαπιστευμένοι στον Λευκό Οίκο.
Η εκπρόσωπος υπογράμμισε επίσης ότι ο Τραμπ έχει δεσμευτεί να διασφαλίσει ότι οι εκλογές στις ΗΠΑ διεξάγονται δίκαια και ότι προστατεύονται από τις παρεμβάσεις οποιουδήποτε. «Ο πρόεδρος αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα τις εκλογές», τόνισε.
Κατά την ενημέρωση, η Σάντερς βεβαίωσε επίσης ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας θα συνεχιστούν μέχρι να επιλυθεί η κρίση στην Ουκρανία.
Ο Τραμπ, ο οποίος δεν είχε αναρτήσει κανένα μήνυμα στο Twitter αφότου δόθηκε στη δημοσιότητα η γραπτή κατάθεση του Κόμεϊ, την Τετάρτη, σήμερα δεν απάντησε ευθέως στις «εκρηκτικές» κατηγορίες του τελευταίου αλλά προσπάθησε να εμψυχώσει τους υποστηρικτές του.
«Θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε» είπε στην ομιλία του σε μια συγκέντρωση Ευαγγελικών Χριστιανών. «Έχω έναν στόχο: να αγωνιστώ πρώτα για τους Αμερικανούς και την Αμερική. Οι ξεχασμένοι άνδρες και γυναίκες δεν θα ξεχαστούν ποτέ ξανά. Ξέρουμε να αγωνιζόμαστε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο και δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ, ποτέ» συνέχισε, σε μια ομιλία που θύμιζε τη ρητορική της προεκλογικής εκστρατείας του.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου