Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Αμαλιάδα: Τραγικός θάνατος για 59χρονο στο Σκλήβα

Βρέθηκε κάτω από τη ρόδα του τρακτέρ…

Της Μαρίας Καραμπάτση
Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα ένας 59χρονος από το Σκλίβα Πηνείας του δήμου Ήλιδας, όταν κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε κάτω από τη ρόδα του γεωργικού του ελκυστήρα.
Ο άτυχος Δημήτρης Γαλάνης, αγρότης στο επάγγελμα και μόνιμος κάτοικος Σκλίβα, βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν εκτελούσε αγροτική εργασία.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 59χρονος πήρε το τρακτέρ του και πήγε να εξυπηρετήσει ένα συγχωριανό του και πιο συγκεκριμένα σε χωράφι λίγο πιο έξω από το χωριό για να κόψει τα χόρτα.
Ενώ εκτελούσε την αγροτική εργασία κάποια στιγμή φέρεται ότι κατέβηκε από το τρακτέρ, βάζοντας χειρόφρενο και ενώ αυτό ήταν σε λειτουργία πήγε να δει κάτι στο κοπτικό μηχάνημα. Κίνηση η οποία αποδείχθηκε μοιραία, αφού άγνωστο πώς ο 59χρονος ενώ ήταν σκυμμένος καταπλακώθηκε από τη ρόδα του τρακτέρ. Εικάζεται, χωρίς τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί, ότι ‘λύθηκε’ το χειρόφρενο στου τρακτέρ, καθώς βρισκόταν σε πλαγιά, με αποτέλεσμα η ρόδα να καταπλακώσει το κεφάλι του 59χρονου.
Στο σημείο βρισκόταν συγχωριανός του ο οποίος κάλεσε αμέσως σε βοήθεια και στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρο, όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας και αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας που διενεργεί την προανάκριση.
Ο άτυχος 59χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Σιμόπουλο, ωστόσο ήταν πολύ αργά γι’ αυτόν και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Εν συνεχεία διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και θα μεταφερθεί στην Πάτρα για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο χωριό, όπου ο 59χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ο 59χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών, δύο αγοριών και ενός κοριτσιού.
Η εφημερίδα ‘Πατρίς’ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου