Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

2,1 ΕΚΑΤ. ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Η AEGEAN AIRLINES ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΜΑΪΟΥ!!!!

εμεισ δεν τους πιστεψαμε, εσεις;

2,1 εκατ. επιβάτες μετέφερε η Aegean Airlines το δίμηνο Απριλίου - Μαΐου
Σε 2,1 εκατ. επιβάτες ανήλθε η συνολική επιβατική κίνηση εσωτερικού και εξωτερικού της Aegean Airlines, κατά το δίμηνο Απριλίου - Μαΐου, σημειώνοντας αύξηση 8% σε σχέση με το αντίστοιχο δίμηνο του 2016. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η επιβατική κίνηση εξωτερικού ήταν αυξημένη κατά 15%, έναντι του 2016, καθώς η Aegean μετέφερε 1,2 εκατ. επιβάτες και ξεκίνησε την καλοκαιρινή περίοδο με ιδιαίτερη δυναμική. 

Η βάση της Αθήνας, με την συνεισφορά και την «ωρίμανση» των προορισμών που ξεκίνησαν το 2015 και το 2016, αλλά και των νέων προορισμών που εξυπηρετούνται από τις αρχές του 2017, είχε τη μεγαλύτερη αύξηση, με τους επιβάτες εξωτερικού να αυξάνονται κατά 19%. 

Την ίδια στιγμή, και στο εσωτερικό δίκτυο, παρά τη μείωση των άγονων γραμμών που διαχειρίζεται η Olympic Air, αλλά και την είσοδο νέων ανταγωνιστικών αεροπορικών εταιρειών σε ορισμένες γραμμές, η εταιρεία διατήρησε σταθερό τον συνολικό αριθμό επιβατών της. 

Σύμφωνα με τα στελέχη της Aegean, «η αποτελεσματική διαχείριση της χωρητικότητας, οι ελκυστικές προσφορές για προαγορά εισιτηρίων, η ενίσχυση και ωρίμανση των προορισμών εξωτερικού και η αυξημένη ζήτηση για ταξίδια προς την Ελλάδα, συνέβαλαν στην επίτευξη των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης, αλλά και καλύτερων πληροτήτων». 

Εναι σημαντικό, τονίζουν, ότι «στο σύνολο του δικτύου, συμπεριλαμβανομένου και του εσωτερικού, οι πληρότητες βελτιώθηκαν σημαντικά κατά 8% ποσοστιαίες μονάδες, ανεβαίνοντρας στο 79% από 71% την αντίστοιχη περίοδο του 2016».

Ο διευθύνων σύμβουλος της AEGEAN Δημήτρης Γερογιάννης, σε δήλωσή του κάνει λόγο για «ένα πολύ καλό ξεκίνημα της καλοκαιρινής περιόδου» και προσθέτει ότι «η Aegean, επιχειρώντας σε 145 προορισμούς σε 40 χώρες, που αυξάνουν την προσβασιμότητα στην Ελλάδα και συνεχίζοντας να προβάλλει συστηματικά τα τοπικά της προϊόντα, συμβάλει για τέταρτη συνεχή χρονιά σε μια σταθερή αύξηση της κίνησης προς τη χώρα, στηρίζοντας τον τουρισμό και τη διάχυσή του σε μικρούς νέους προορισμούς του εσωτερικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου