Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Νέος «πονοκέφαλος» για την United Airlines: Μετέφερε επιβάτη σε λάθος αεροδρόμιο!

Τρίτη, 9 Μαΐου, 20174.800 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η United Airlines, μετά από καταγγελία επιβάτιδας ότι την μετέφερε σε λάθος αεροδρόμιο, περίπου 4.800 χιλιόμετρα προς την λάθος κατεύθυνση! 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Λούσι Μπεχατουκίλε, που δεν μιλάει αγγλικά, επιβιβάστηκε σε πτήση για το Σαν Φρανσίσκο αντί για το Νιούαρκ. 
Η αεροπορική εταιρία άλλαξε την τελευταία στιγμή την πύλη αποχώρησης και η Μπεχατουκίλε επιβιβάστηκε σε άλλο αεροπλάνο. Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, οι εργαζόμενοι της United δεν την ενημέρωσαν για το λάθος της! 
Όταν μπήκε στο αεροπλάνο, η  Μπεχατουκίλε πήγε να καθίσει στη θέση της αλλά είδε ότι καθόταν κάποιος άλλος. 
Έδωσε μάλιστα, την κάρτα επιβίβασής της στην αεροσυνοδό που δεν κατάλαβε το λάθος και απλώς φρόντισε να βρει μια άλλη θέση για την γυναίκα. 
Η Μπεχατουκίλε ισχυρίζεται ότι η United δεν έκανε καμία σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου ούτε της είχε αποστείλει με email την αλλαγή πύλης. 
Μόλις προσγειώθηκε στο Σαν Φρανσίσκο αναγκάστηκε να περιμένει 11 ώρες πριν επιβιβαστεί σε αεροπλάνο που την μετέφερε στον τελικό της προορισμό. 
Η United ζήτησε συγγνώμη από την Μπεχατουκίλε, και τόνισε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με την ομάδα της για να μην ξαναγίνει τέτοιο λάθος.
Η ανιψιά της Μπεχατουκίλε, Νταϊάν Μιαντσκόκο είπε στο αμερικανικό ABC7. «Δεν έχει σχέση με χρήματα. Αυτό έχει σχέση με το ότι η United πρέπει να σοβαρευτεί με τους εργαζόμενούς της».
Πριν από λίγο καιρό, η αεροπορική εταιρία προκάλεσε σάλο αντιδράσεων όταν ο Δρ. Ντέιβιντ Ντάο σύρθηκε κυριολεκτικά εκτός αεροπλάνου της στο αεροδρόμιο του Σικάγο. 
Ο άντρας τραυματίστηκε σοβαρά και κινήθηκε νομικά εναντίον της εταιρίας. Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η United αποζημίωσε τον Ντάο για την περιπέτειά του αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που έλαβε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου