Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Νέος «πονοκέφαλος» για την United Airlines: Μετέφερε επιβάτη σε λάθος αεροδρόμιο!

Τρίτη, 9 Μαΐου, 20174.800 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η United Airlines, μετά από καταγγελία επιβάτιδας ότι την μετέφερε σε λάθος αεροδρόμιο, περίπου 4.800 χιλιόμετρα προς την λάθος κατεύθυνση! 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Λούσι Μπεχατουκίλε, που δεν μιλάει αγγλικά, επιβιβάστηκε σε πτήση για το Σαν Φρανσίσκο αντί για το Νιούαρκ. 
Η αεροπορική εταιρία άλλαξε την τελευταία στιγμή την πύλη αποχώρησης και η Μπεχατουκίλε επιβιβάστηκε σε άλλο αεροπλάνο. Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, οι εργαζόμενοι της United δεν την ενημέρωσαν για το λάθος της! 
Όταν μπήκε στο αεροπλάνο, η  Μπεχατουκίλε πήγε να καθίσει στη θέση της αλλά είδε ότι καθόταν κάποιος άλλος. 
Έδωσε μάλιστα, την κάρτα επιβίβασής της στην αεροσυνοδό που δεν κατάλαβε το λάθος και απλώς φρόντισε να βρει μια άλλη θέση για την γυναίκα. 
Η Μπεχατουκίλε ισχυρίζεται ότι η United δεν έκανε καμία σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου ούτε της είχε αποστείλει με email την αλλαγή πύλης. 
Μόλις προσγειώθηκε στο Σαν Φρανσίσκο αναγκάστηκε να περιμένει 11 ώρες πριν επιβιβαστεί σε αεροπλάνο που την μετέφερε στον τελικό της προορισμό. 
Η United ζήτησε συγγνώμη από την Μπεχατουκίλε, και τόνισε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με την ομάδα της για να μην ξαναγίνει τέτοιο λάθος.
Η ανιψιά της Μπεχατουκίλε, Νταϊάν Μιαντσκόκο είπε στο αμερικανικό ABC7. «Δεν έχει σχέση με χρήματα. Αυτό έχει σχέση με το ότι η United πρέπει να σοβαρευτεί με τους εργαζόμενούς της».
Πριν από λίγο καιρό, η αεροπορική εταιρία προκάλεσε σάλο αντιδράσεων όταν ο Δρ. Ντέιβιντ Ντάο σύρθηκε κυριολεκτικά εκτός αεροπλάνου της στο αεροδρόμιο του Σικάγο. 
Ο άντρας τραυματίστηκε σοβαρά και κινήθηκε νομικά εναντίον της εταιρίας. Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η United αποζημίωσε τον Ντάο για την περιπέτειά του αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που έλαβε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου