Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Η τουριστική προβολή Αθήνας και Αττικής σε τηλεοπτική εκπομπή του αμερικανικού PBS

Πηγή: Υπουργείο Τουρισμού.
ΑΘΗΝΑ. Την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, επισκέφθηκαν στο υπουργείο εκπρόσωποι της αμερικανικής παραγωγής της σειράς μουσικών-ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ «Landmarks Live in Concert», που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο PBS στην Αμερική με περισσότερους από 200 εκατομμύρια θεατές.
Συμμετείχε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής City Drive Group, Daniel Catullo, μαζί με τους συνεργάτες του από τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εκπομπή-αφιέρωμα που ετοιμάζουν για τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος Foo Fighters στο Ηρώδειο, τον ερχόμενο Ιούλιο, ενώ ζήτησαν από την υπουργό τη συμβολή της στο ταξιδιωτικό σκέλος της εκπομπής για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας, όπου προγραμματίζονται γυρίσματα.
Η κ. Κουντουρά τούς ευχαρίστησε που επέλεξαν την Ελλάδα για το αφιέρωμα και παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αθήνας και της Αττικής για ταξιδιωτικές εμπειρίες και θεματικά τουριστικά προϊόντα όλον τον χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στη δυναμική ανάπτυξη του city-break.
Επίσης, τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν ασφαλή και παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, που προσφέρει άπειρες επιλογές σε τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες και μοναδική φιλοξενία.
Το αφιέρωμα προγραμματίζεται να προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου