Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Eπεισόδια στην Κωνσταντινούπολη - Μαχαίρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού!

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ
Eπεισόδια στην Κωνσταντινούπολη - Μαχαίρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού! [vid]
Επεισόδια γύρω από την πλατεία Ταξίμ ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και Τούρκους λίγες ώρες πριν την έναρξη του Final Four στην Κωνσταντινουπόλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν τραυματιστεί στα επεισόδια πριν τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Οπαδοί επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν έναν φίλο των «ερυθρόλευκων», με τους τούρκους να έχουν μαζί τους λάμες, μαχαίρια και πέτρες. Οι δύο που χτύπησαν πιο σοβαρά δεν διατρέχουν κίνδυνο και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Κων/πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου