Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ

Πέμπτη, 18 Μαΐου, 2017

Αρειος Πάγος: Εισήγηση υπέρ της έκδοσης Σκοπιανού αξιωματικού
Υπέρ της έκδοσης του 30χρονου πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής ομάδας των Σκοπίων, τον οποίο οι αρχές της γειτονικής χώρας εκζητούν για «κατοχή βόμβας Μ93 και μαριχουάνας 805 γραμμαρίων», τάχθηκε  την Τετάρτη  ο εισαγγελέας της έδρας του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου ενώ οι δικαστές αναμένεται να ανακοινώσουν την απόφασή τους την επόμενη Πέμπτη. 
Ο Ντεργιάν Βούκοβιτς ,συνελήφθη από τις ελληνικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Φεβρουάριο και ο ίδιος ισχυρίζεται πως η δίωξή του είναι πολιτική.
Ο αξιωματικός εμφανίστηκε ενώπιον των ανώτατων δικαστών και είπε πως η διώξη του είναι πολιτική καθώς μετά την πτώση του Γκρουέφσκι σχεδόν ταυτόχρονα «συνελήφθη ο ίδιος, απολύθηκε από την αστυνομία ο αδελφός του και τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο πατέρας του, επίσης αστυνομικός». Ο Ντεργιάν Βούκοβιτς είναι σερβικής καταγωγής και χριστιανός ορθόδοξος. Ηταν επικεφαλής της ειδικής κατασταλτικής – αντιτρομοκρατικής μονάδας των Σκοπίων και κυρίως 
Επικεφαλής της ομάδας που στις 9 Μαΐου 2015 στην πόλη Κουμάνοβο που συγκρούστηκε με αλβανόφωνο παρακλάδι του UCK. Τότε οι Αλβανόφωνοι είχαν επιτεθεί σε δημόσια κτίρια και εγκαταστάσεις και ο ίδιος οδήγησε τα σώματα ασφαλείας των  Σκοπίων σε σύγκρουση μαζί τους.
Από την ανταλλαγή πυρών σκοτώθηκαν 14 Αλβανόφωνοι και 8 αστυνομικοί. Η επιχείρηση αυτή τον οδήγησε ουσιαστικά να θεωρείται ήρωας στη χώρα του, όμως μετά την πτώση του Γκρουέφσκι και την επικράτηση Αλβανόφωνων σε κεντρικά κυβερνητικά και δημόσια αξιώματα έγινε «από ήρωας-εγκληματίας». Όπως είπε «τα ναρκωτικά δε βρέθηκαν τη στιγμή της σύλληψης αλλά μετά», γεγονός που κατά τον ίδιο ισχυροποιεί την άποψή του «ότι του τα φύτεψαν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου