Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ερντογάν προς ΕΕ: «Ανοίξτε τα ενταξιακά κεφάλαια αλλιώς αντίο»

ΝΕΕΣ «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ

Σε νέες προειδοποιήσεις-απειλές προς την ΕΕ προχώρησε σήμερα ο «σουλτάνος» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διαμηνύοντας ότι εάν δεν ανοίξουν σύντομα τα ενταξιακά κεφάλαια τότε η Τουρκία θα πει «αντίο». 


Ερντογάν προς ΕΕ: «Ανοίξτε τα ενταξιακά κεφάλαια αλλιώς αντίο»

«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να ανοίξετε τα κεφάλαια που δεν έχουν ανοιχτεί μέχρι τώρα. Αν τα ανοίξετε, τέλεια. Αν όχι, τότε αντίο» είπε ο κ. Ερντογάν κατά τη διάρκεια σημερινής ομιλίας του. 
«Η Τουρκία δεν είναι ο θυρωρός τους [ σ.σ. της ΕΕ]» συμπλήρωσε ο σουλτάνος, μιλώντας μετά από την επιστροφή του στο κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP). 
Την ίδια ώρα, ο Τούρκος πρόεδρος «απάντησε» στις ευρωπαϊκές επικρίσεις για την επέκταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκεται η χώρα από το αποτυχημένο πραξικόπημα. «Δεν θα σας ζητήσουμε την άδεια για να κηρύξουμε κατάσταση έκτακτης ανάγκης» δήλωσε ο Ερντογάν, ζητώντας παράλληλα από τις Βρυξέλλες να άρουν πρώτα την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Γαλλία. 
«Πρώτα θα ανοίξετε τα ενταξιακά κεφάλαια, θα τηρήσετε τις υποσχέσεις σας και μετά θα καθίσουμε στο τραπέζι να συζητήσουμε. Αν όχι, δεν έχουμε πια τίποτα να συζητήσουμε με εσάς» είπε ο κ. Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου