Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Με παρέμβαση Τσίπρα διεξάγεται κανονικά ο τελικός

Σάββατο, 6 Μαΐου, 2017Ο Πρωθυπουργός δεν ήθελε να χρεωθεί δεύτερο "φιάσκο" μετά τα όσα έγιναν πέρυσι όπου φτάσαμε μέσα στο καλοκαίρι για να γίνει ο τελικός και μάλιστα σε άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ήξερε τις πιέσεις που θα δεχόταν και από τις δύο ομάδες για να μην αναβληθεί η αναμέτρηση...
Το μπάχαλο που έγινε με τη διεξαγωγή ή όχι του τελικού κυπέλλου στην προγραμματισμένη του ημερομηνία (Σάββατο, 20:30), έφτασε όπως είναι λογικό και στα αυτιά του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ήταν σε επικοινωνία με τον Γιώργο Βασιλειάδη και ενημερωνόταν για όλες τις εξελίξεις.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξήγησε, ως όφειλε, στον πρωθυπουργό πως έχει η κατάσταση και του τόνισε τις ανησυχίες του για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των θεατών, με τον Τσίπρα να του ξεκαθαρίζει πως μέλημα όλων είναι να γίνει κανονικά το παιχνίδι και να ξεπεραστούν τα προβλήματα.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε να χρεωθεί δεύτερο "φιάσκο" μετά τα όσα έγιναν πέρυσι όπου φτάσαμε μέσα στο καλοκαίρι για να γίνει ο τελικός και μάλιστα σε άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ήξερε τις πιέσεις που θα δεχόταν και από τις δύο ομάδες για να μην αναβληθεί η αναμέτρηση γι' αυτό κι έδωσε την "καυτή" πατάτα στον Γιώργο Βασιλειάδη, παρά τις δικαιολογημένες ενστάσεις του τελευταίου, βάζοντάς του ουσιαστικά το μαχαίρι στο λαιμό για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια.
Εξ αρχής ήταν ξεκάθαρη η προτίμηση του Αλέξη Τσίπρα στο να γίνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να διεξαχθεί ο τελικός στην προγραμματισμένη του ημερομηνία και έχοντας αυτό στο μυαλό του πήγε στην τελευταία σύσκεψη ο υφυπουργός Αθλητισμού, φτάνοντας τελικά στην απόφαση να μην αναβληθεί το μεγάλο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου