Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Άγρια δολοφονημένο ζευγάρι γιατρών βρέθηκε στη Βοστόνη: Τους βρήκαν με κομμένους λαιμούςΔευτέρα, 8 Μαΐου, 2017


Δύο γνωστοί γιατροί βρέθηκαν νεκροί την Παρασκευή, σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βοστόνη (ΗΠΑ)- και η αστυνομία θεωρεί πως ο δολοφόνος ήταν γνωστός τους.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, πρόκειται για τους Λίνα Μπολάνος Ντίας και Ρίτσαρντ Φιλντ- δύο γιατρούς που ήταν αρραβωνιασμένοι. Βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Παρασκευής από την αστυνομία στο Macallen Building της νότιας Βοστόνης και η αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης τους ήξερε. Αν και η αστυνομία δεν ανακοίνωσε πώς σκοτώθηκαν ή ποιο φαίνεται να ήταν το κίνητρο, η Boston Globe ανέφερε πως οι λαιμοί τους ήταν κομμένοι και ότι τους είχαν δέσει τα χέρια.
View image on TwitterView image on Twitter

Σύμφωνα με τη Boston Globe, το συγκρότημα είχε ισχυρή ασφάλεια, και αυτός είναι ο λόγος που εκτιμάται ότι επρόκειτο για γνωστό τους, ενώ σε έναν τοίχο υπήρχε γραμμένο «μήνυμα εκδίκησης».
Η Μπολάνος, 38 ετών, ήταν αναισθησιολόγος- παιδίατος στο Massachusetts Eye and Ear, ενώ επίσης δίδασκε στο Harvard Medical School. Ο Φιλντ, 49 ετών, επίσης αναισθησιολόγος, εργαζόταν στο North Shore Pain ManagementΗ αστυνομία έσπευσε στο κτίριο λόγω αναφορών για έναν άνδρα με όπλο, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών, που ανταπέδωσαν τα πυρά και τον χτύπησαν αρκετές φορές. Στη συνέχεια ο άνδρας νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο. Σε βάρος του 30χρονου Μπαμπούμιμ Τειξέιρα αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες σύντομα. Ο ίδιος είχε καταδικαστεί για κλοπές στο παρελθόν, ενώ τον Ιούνιο είχε δώσει σημείωμα όπου απαιτούσε χρήματα σε τράπεζα της Βοστώνης. 
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου