Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Μπακογιάννης: Πρέπει να έχουμε ισχυρούς Δήμους και ισχυρές Περιφέρειες

Κυριακή, 7 Μαΐου, 2017

MPAK


Για τη συνάντηση των 13 περιφερειαρχών με τον πρωθυπουργός αλλά και για το ερχομό του παιδιού του μίλησε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.
Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, τόνισε: «Ήταν μία πολύ ωραία κουβέντα αυτή που κάναμε με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος μας δέχτηκε μετά από αρκετό καιρό. Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει αυτήν τη συνάντηση εδώ και πολλούς μήνες. Σε κάθε περίπτωση να συμφωνήσουμε ότι είναι καλό να γίνεται αυτή η συζήτηση αρκεί να υπάρχει και ουσία από πίσω, αρκεί να οδηγεί σε απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Αυτό μας ενδιαφέρει εμάς» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και πρόσθεσε:
«Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για αυτό το σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας που θέλει να καταρτήσει η κυβέρνηση τώρα που έκλεισε και η προηγούμενη αξιολόγηση. Βεβαίως, όλοι μας έχουμε κάποιες επιφυλάξεις.
Οι έννοιες ανάπτυξη, παραγωγική ανασυγκρότηση έχουν κακοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό σε αυτήν τη χώρα, ειδικά τα τελευταία χρόνια και για αυτό και όλοι μαζί ψάχναμε τον τρόπο πρακτικά να βελτιώσουμε τη λειτουργία του κράτους.
Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο σήμερα. Ο μεγάλος ασθενής στην Ελλάδα σήμερα είναι το Δημόσιο και μπορούμε δουλεύοντας από κάτω προς τα πάνω να πετύχουμε μία σειρά από μικρές νίκες, οι οποίες δεν έχουν και κανένα δημοσιονομικό κόστος πέραν από το μελάνι της υπογραφής, που όμως μπορούν να κάνουν τη ζωή όλων μας λίγο καλύτερη, γιατί πολύ απλά θα χτυπήσουν τη γραφειοκρατεία».
Αναφερόμενος στην συνεργασία της εκάστοτε κυβέρνησης και της Περιφέρειας ο κ. Μπακογιάννης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι πρέπει «να ακολουθήσουμε το μοντέλο το οποίο ακολουθούν σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, να έχουμε ισχυρούς Δήμους και ισχυρές Περιφέρειες, οι οποίες είναι κοντά στον πολίτη και οι οποίες μπορεί να είναι αξιόπιστοι και φερέγγυοι συνομιλητές της εκάστοτε κυβέρνησης»
Ο κ. Μπακογιάννης απαντώντας στις ευχές που δέχτηκε για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια του είπε: «Να είναι γερά και τυχερά τα παιδιά όλων μας, και εάν γίνεται να ζήσουν σε μία καλύτερη χώρα».
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου