Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Στους 31 ο αριθμός των νεκρών κατά τις ταραχές στη Βενεζουέλα


Τριάντα ένας άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στη Βενεζουέλα κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων και των βίαιων επεισοδίων που συγκλονίζουν την χώρα από τις αρχές Απριλίου, έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές, ενώ η αντιπολίτευση συνεχίζει τις κινητοποιήσεις κατά του προέδρου Νικολάς Μαδούρο.
Ο προηγούμενος απόλογισμός έκανε λόγο για 29 νεκρούς, όμως, σύμφωνα με μια πηγή της εισαγγελίας που απάντησε σε σχετικό ερώτημα του Γαλλικού Πρακτορείου, δύο νέα θύματα καταγράφθηκαν χθες:
Ένας μοτοσυκλετιστής τον οποίο παρέσυρε ένα φορτηγό, ενώ έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τα οδοφράγματα που είχαν εγκαταστήσει διαδηλωτές σε αυτοκινητόδρομο του Καράκας και ένας νεαρός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Μπαρκισιμέτο (δυτικά).
Την Τετάρτη οι δυνάμεις επιβολής του νόμου της Βενεζουέλας έκαναν χρήση δακρυγόνων εναντίον των διαδηλωτών που είχαν κατακλύσει κατά χιλιάδες τους δρόμους του Καράκας για να διαμαρτυρηθούν κατά του Μαδούρο και των σχεδίων του για νέο Σύνταγμα.
Η αστυνομία και η εθνοφρουρά, με τη στήριξη τεθωρακισμένων των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών, εμπόδισαν τους διαδηλωτές να διασχίσουν έναν αυτοκινητόδρομο στο ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας, εκτοξεύοντας δακρυγόνα και κάνοντας χρήση αντλιών νερού υπό πίεση την ώρα που ομάδες νεαρών πέταγαν εναντίον των δυνάμων ασφαλείας πέτρες και βόμβες μολότοφ, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.
ΑΠΕ/Γαλλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου