Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Σύλληψη 28χρονου για τη μεγάλη πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους

Για εμπρησμό από αμέλεια

Σύλληψη 28χρονου για τη μεγάλη πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους
Ενας 28χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, ως ο υπαίτιος για την πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Μασιάρι του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, το μεσημέρι της Κυριακής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο συλληφθείς, που οδηγείται εντός της ημέρας στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, έκαιγε ξερά χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια και οι φλόγες τού ξέφυγαν, παρά την προσπάθειά του να ελέγξει τη φωτιά.
Η μεγάλη πυρκαγιά, που έφτασε στα σπίτια του παρακείμενου οικισμού της περιοχής, τέθηκε το πρωί της Δευτέρας υπό μερικό έλεγχο.
Υπενθυμίζεται ότι ένα άτομο εντοπίστηκε απανθρακωμένο σε χαράδρα, ενώ έως τώρα δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή του. Δεν αποκλείεται, πάντως, να πρόκειται για την 79χρονη για την οποία δηλώθηκε την Κυριακή η εξαφάνισή της από την περιοχή.
Παράλληλα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, 84χρονος και 80χρονη που εγκλωβίστηκαν από την πυρκαγιά, διακομίστηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ καταστράφηκαν τουλάχιστον τρία σπίτια του οικισμού.
Στο έργο της κατάσβεσης πήραν μέρος 70 πυροσβέστες με 33 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα τέσσερα αεροσκάφη Καναντέρ, ισάριθμα Πετζετέλ κι ένα ελικόπτερο Σινούκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου