Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Η «Ελλήνων Συνέλευσις» γίνεται πολιτικό κόμμα και... υπόσχεται 20.000 ευρώ σε κάθε πολίτη

Τρίτη, 16 Μαΐου, 2017ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Παρότι ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας παραμένει άφαντος, συνεργάτες του ανακοίνωσαν σήμερα την μετατροπή των «Ελλήνων Συνέλευσις» σε πολιτικό κόμμα αλλά και την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στις επόμενες εκλογές

Τα στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσις», μάλιστα, υποσχέθηκαν ότι εάν κερδίσουν τις εκλογές τότε θα πιστωθεί σε κάθε φυσικό πρόσωπο το ποσό των 20.000 ευρώ – κάτι που είχε υποσχεθεί και ο «σωτήρας» Αρτέμης Σώρρας πριν εξαφανιστεί. 
Τη συνέντευξη Τύπου, όπως μεταδίδει το pelop.gr,  παραχώρησε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γενικός γραμματέας των Ελλήνων Συνέλευσις μαζί με την Γεωργία Βαγενά, πρόεδρος διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γιάννης Καλογερόπουλο, πρόεδρος διοίκησης ανατολικής Πελοποννήσου και Αλέξανδρο Χριστοδουλόπουλο, διευθύνων σύμβουλος περιφέρειας Δυτικής Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου