Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Απεβίωσε ο Βασίλειος Κωνσταντίνου Κουτρουμπής

Δυστυχώς και μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε τόσο αυτός όσο και οι ιατροί ο Βασίλης Κουτρουμπής ο οποίος εδώ και δύο μήνες ήταν σε αφασία τελικά πριν λίγο (Δευτέρα βράδυ, 21 Αυγούστου, 2017) υπέκυψε. Κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη (τραυματίστηκε έπειτα από πτώση στο σπίτι του).

Ο Βασίλειος Κουτρουμπής, 51 ετών, ήταν γιος λατρευτός των Κώστα Κουτρουμπή (καταγωγή από Αμαλιάδα, Ηλείας) και της Αρετής Κουτρουμπή (από την Αρετή, Ηλείας).

Ο Βασίλης Κουτρουμπής ήταν ιδιοκτήτης του Holy Chuck Restaurant, στο Toronto, Ontario, Canada

Αφήνει πίσω του εκτός από τους γονείς του την σύζυγό του Ροζαλίνα Συλβέστρι και δύο κόρες, η μία απόφοιτος Πανεπιστημίου.

Να σημειώσουμε ότι πριν μερικά χρόνια (23 Φεβρουαρίου, 2009) έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του Βασίλη, Γεώργιος Κουτρουμπής.

Τα της κηδείας και ταφής θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας αργά την Τετάρτη.


O Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Κουτρουμπή


Αιωνία Η Μνήμη


Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Η «Ελλήνων Συνέλευσις» γίνεται πολιτικό κόμμα και... υπόσχεται 20.000 ευρώ σε κάθε πολίτη

Τρίτη, 16 Μαΐου, 2017ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Παρότι ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας παραμένει άφαντος, συνεργάτες του ανακοίνωσαν σήμερα την μετατροπή των «Ελλήνων Συνέλευσις» σε πολιτικό κόμμα αλλά και την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στις επόμενες εκλογές

Τα στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσις», μάλιστα, υποσχέθηκαν ότι εάν κερδίσουν τις εκλογές τότε θα πιστωθεί σε κάθε φυσικό πρόσωπο το ποσό των 20.000 ευρώ – κάτι που είχε υποσχεθεί και ο «σωτήρας» Αρτέμης Σώρρας πριν εξαφανιστεί. 
Τη συνέντευξη Τύπου, όπως μεταδίδει το pelop.gr,  παραχώρησε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γενικός γραμματέας των Ελλήνων Συνέλευσις μαζί με την Γεωργία Βαγενά, πρόεδρος διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γιάννης Καλογερόπουλο, πρόεδρος διοίκησης ανατολικής Πελοποννήσου και Αλέξανδρο Χριστοδουλόπουλο, διευθύνων σύμβουλος περιφέρειας Δυτικής Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου