Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Γαμπρός πλήρωσε 200 άτομα για να εμφανιστούν ως συγγενείς του στον γάμο


Δευτέρα, 8 Μαΐου, 2017Σε εφιάλτη μετατράπηκε η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής ενός ζευγαριού στη βόρεια Κίνα, όταν η οικογένεια της νύφης συνειδητοποίησε ότι οι 200 καλεσμένοι από τη πλευρά του γαμπρού δεν ήταν συγγενείς και φίλοι, αλλά άτομα πληρωμένα να παριστάνουν τους καλεσμένους.

Όταν μέλη της οικογένειας της νύφης έφτασαν στο ξενοδοχείο όπου γινόταν η γαμήλια τελετή είδαν κενές τις μισές θέσεις από τα τραπέζια που προορίζονταν για τους καλεσμένους του γαμπρού.
Ενώ η τελετή ήταν σε εξέλιξη οι συγγενείς της νύφης άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς σε συζητήσεις με τους καλεσμένους του γαμπρού εκείνοι δεν τους εξηγούσαν πώς τον γνώριζαν. Το ίδιο συνέβη και με τους γονείς του γαμπρού οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο τραπέζι.
Η 27χρονη νύφη εκνευρίστηκε με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία. Τελικά οι «συγγενείς» και οι «φίλοι» του γαμπρού παραδέχθηκαν ότι ο άνδρας τους είχε δώσει 80 γιουάν για να εμφανιστούν ως συγγενείς και φίλοι του. Κάποιοι δήλωσαν ότι είναι ταξιτζήδες και φοιτητές.
Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η οικογένεια της νύφης δεν συμφωνούσε με τον γάμο, γιατί ο γαμπρός είναι φτωχός, οπότε εκείνος απέκλεισε όλη την οικογένειά του για να μην τους φέρει σε δύσκολη θέση.
Το κινεζικό δίκτυο ειδήσεων CGTN έχει μια άλλη εκδοχή καθώς αναφέρει ότι ο Wang συνελήφθη για απάτη. Κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε πάνω από 1,1 εκατομμύρια γουάν ($160,000) από την οικογένεια της νύφης τα τελευταία δύο χρόνια.
Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου