Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Στις 18 Μαΐου η ψήφιση των μέτρων της συμφωνίας στη Βουλή

Τρίτη, 9 Μαΐου, 2017ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Το χρονοδιάγραμμα της εισαγωγής, συζήτησης και ψήφισης της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν κυβέρνηση και δανειστές, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους.


Στις 18 Μαΐου η ψήφιση των μέτρων της συμφωνίας στη Βουλή
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, το νομοσχέδιο πρόκειται να εισαχθεί προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή στις 15 Μαΐου, με τον χαρακτήρα του επείγοντος, και θα ολοκληρωθεί σε δύο συνεδριάσεις. Στις 17 και 18 Μαΐου θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής και στις 18 θα ψηφιστούν τα μέτρα.  
Ο κ. Βούτσης εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ψηφοφορία, ενώ σημείωσε ότι η ΝΔ θα έχει μεγάλο πρόβλημα αν δεν ψηφίσει κάποια από τα αντίμετρα.

«Όταν οι βουλευτές κληθούν να ψηφίσουν θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα μέτρα και το χρέος», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, σημειώνοντας ότι «έτσι και αλλιώς τέσσερις μέρες αργότερα το Eurogroup θα κληθεί να αποφασίσει».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα ενημερώσει εκ νέου ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βούτσης απάντησε «όλα θα γίνουν».
Ερωτηθείς εάν αναμένονται διαρροές, ο κ. Βούτσης απάντησε πως «όχι απλώς δεν περιμένουμε καμία διαρροή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης θα στηρίξουν κάποια από τα αντίμετρα από τα οποία κάποιοι θα ευνοηθούν και κάποιοι θα έχουν απώλεια».
«Η ΝΔ θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα αν δεν ψηφίσει κάποια από τα αντίμετρα, κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με τα φορολογικά», κατέληξε.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου