Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ολοκληρώθηκε το Eurogroup – Κατ’ αρχήν συμφωνία, επιστρέφει η τρόικα στην Αθήνα


Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο Eurogroup της Μάλτας για την Ελλάδα.

Για συμφωνία στα μεγάλα ζητήματα έκανε λόγο ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ ενώ τόνισε πως τα τεχνικά κλιμάκια θα μεταβούν στην Αθήνα το συντομότερο δυνατό.
Επιστρέφει η Τρόικα
Η επιστροφή της Τρόικας στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας αποφασίστηκε, κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής συνάντησης των επικεφαλής των θεσμών και του οικονομικού επιτελείου της Ελλάδας.
Σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο, οι θεσμοί θα επιστρέψουν πιθανότατα, την ερχόμενη εβδομάδα, πριν από το Πάσχα.
Τετ α τετ Τσακαλώτου- Ντάισελμπλουμ πριν από το Eurogroup
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Eurogroup Γερουν Ντάισελμπλουμ και με τους επικεφαλής των θεσμών πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, λίγο πριν από την έναρξη των εργασιών του Eurogroup στη Βαλέτα της Μάλτας, σύμφωνα με αξιωματούχο της Ευρωζώνης.
Η συνάντηση γίνεται σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν οι διαπραγματευτικές θέσεις των θεσμών και της Ελλάδας, λίγο πριν από το Eurogroup που στόχο έχει μια καταρχήν συμφωνία, η οποία θα επιτρέψει στους εκπροσώπους των θεσμών να επιστρέψουν στην Αθήνα το συντομότερο δυνατό για να υπάρξει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου