Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

“Πανομογενειακή” για την Παρέλαση της Βοστώνης με πολλές απουσίες



Πραγματοποιήθηκε η προτελευταία συνάντηση για την παρέλαση της Βοστώνης η οποία ως γνωστό θα γίνει την Κυριακή, 30 Απριλίου, 2017.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν περί τα 30 άτομα.  Η Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Μιρέλα Κουκούτση η οποία εκπροσωπούσε την Γενική Πρόξενο κ. Ιφιγένεια Καναρά, μερικοί Πρόεδροι και αντιπρόσωποι Σωματείων, τρεις πρώην Πρόεδροι της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και αντιπρόσωποι από τις κοινότητες/ενορίες του Αγίου Δημητρίου του Weston και της Ευαγγελικής Εκκλησίας του Newton. Οι υπόλοιποι δεν καταδέχτηκαν να συμμετάσχουν ή ήταν απασχολημένοι, ως συνήθως. 

Ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί εθελοντές που βρίσκουν το χρόνο και δεν “ντρέπονται” να ενδιαφέρονται για τον Ελληνισμό!  

Στα θέματα που συζητήθηκαν έγινε ενημέρωση για τα πάντα όπως, η εκδήλωση στο Κυβερνείο, (Παρασκευή, 28 Απριλίου), Επίσημο Δείπνο, Παρέλαση, Εκδήλωση στο Κεντρικό Πάρκο της Βοστώνης μετά την παρέλαση, άρματα, φιλαρμονικές, υλικό, προσκεκλημένοι...
Το επίσημο δείπνο πηγαίνει σχετικά καλά αφού μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί πάνω από διακόσιες προσκλήσεις.

Συγκεκριμένα ήσαν αντιπρόσωποι από τους εξής Συλλόγους/Σωματεία:
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθηνών & Πειραιά κ. Παναγιωτόπουλος, ο κ. Θέμης Βούλγαρης από τον ίδιο Σύλλογο καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος που προέρχεται από τον ίδιο Σύλλογο. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγία Σουμελά κ. Παναγιώτης Πετρίδης με τον κ. Θέμη Καρατζά ο οποίος ήταν και πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Ο κ. Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Ταμίας της Ομοσπονδίας από τον Σύλλογο Αρκάδων “Τριπολιτσά”. Αντιπρόσωπος του Συλλόγου Κρητών του Συλλόγου “Ραδάμανθυς Ίδη” καθώς και ο κ. Τραβαγιάκης μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας. Η κ. Βασιλική Ράμμου-Τσίχλη 'Α Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μενέλαο Σωτήρι. Ο Πρόεδρος των Ηπειρωτών του Worcester κ. Ηλίας Τζιά με την κ. Όλγα Φώτου που είναι και Γραμματέας της Ομοσπονδίας,
Από τον Σύλλογο Φίλιππος ο Μακεδών οι κ.κ. Θωμάς Μπουκουβάλας και Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βασίλειος Καυκάς, πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο κ. Δημήτριος Παπασλής από το Σύλλογο Ναουσσαίων, η κ. Ελευθερία Παπασλή από τον Σύλλογο Θεσσαλών “Ρήγας Φεραίος”, η Κυβερνήτης της Μακεδονικής Ένωσης κ. Στέλλα Γώγου η οποία είναι μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας. Ο κ. Δημήτριος Μπίτσικας, μέλος του Δ.Σ. Η Κυβερνήτης της Παμακεδονικής και μέλος του Συλλόγου Αιμιλιανός και Θεοδώρα κ. Στέλλα Γώγου-Παπαδοπούλου, η οποία είναι και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
Δεν παρευρέθησαν αντιπρόσωποι από πολλά Σωματεία και Κοινότητες όπως: Μεσσηνίων, Ηπειρωτών “Πίνδος”, το Σύλλογο Μυτηλιναίων “Λέσβος”, τους Συλλόγους Άνδρος, Επτανησίων, Δωδεκανησίων, Hellenic, Άρτεμις, Greek-American, και άλλοι, αλλά δεν παρευρέθησαν και αντιπρόσωποι Κοινοτήτων/Ενοριών και κανένας κληρικός.

Και γενάτε το ερώτημα: Άραγε θέλουν την παρέλαση ή θέλουν να δουλεύουν άλλοι; 

Ένα άλλο πρόβλημα είναι η συμμετοχή νέων στο τμήμα Ευζώνων όπου μερικά παιδιά έχουν παρουσιαστεί με αποτέλεσμα να υπάρχει και εδώ πρόβλημα.
Η συμμετοχή είναι στα ίδια επίπεδα όπως άλλες χρονιές τέτοια εποχή.

Η τελευταία Πανομογενειακή θα γίνει την Τετάρτη 19 Απριλίου όπου θα γίνει και η κλήρωση των τμημάτων, όσων τελικά θα συμμετάσχουν!

Ευχόμαστε να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και συμμετοχή από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου