Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Υβριστικό σύνθημα Ζουράρι κατά Ολυμπιακού

Καλεσμένος στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ήταν ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος εμφανίστηκε στο πάνελ με μπλούζα του ΠΑΟΚ.
Αφού συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ζήτησε από τον υφυπουργό Παιδείας μια δήλωση η οποία θα… συζητηθεί.
17796427_10155258438684407_8843006919476622482_n_0.jpgΑυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ζουράρις να τρελάνει τον παρουσιαστή, αφού τραγούδησε ένα υβριστικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού, το «βουντού βουντού και μία καρφίτσα μαύρη…»
Η άμεση απάντηση του Ολυμπιακού
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έγραψε ένα ιδιαίτερα σκληρό post για τον Κώστα Ζουράρι μετά από τηλεοπτική παρουσία του τελευταίου.
Καταλαβαίνουμε ότι στο βόθρο του Φαλήρου κάθε σκουπίδι μπορεί να λέει ότι θέλει. Όμως αν μετά τις σημερινές ύβρεις αυτού του σούργελου κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του κόσμου του εξακολουθήσει η κυβέρνηση και τον έχει Υφυπουργό Παιδείας, τότε να το θυμηθείτε όλοι στις κάλπες. Επίσης, μη λυπηθείτε τα γιαούρτια…
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου